Lundum Put and Take Valentinsdag edition 07.02.2023

I forbindelse med den konkurrence, der løber på min Facebookside indtil valentinsdag den 14/2 2023 gik turen til Lundum Put and Take. Her var planen, at skulle teste de nye OGlures Fidusen Valentinsdag edition. Lundum Put and Take valentinsdag edition.

Ved ankomst ved Lundum Put and Take, var der ikke en eneste ved søerne. Det var fantastisk stille og utrolig fredfyldt. Jeg havde rigget min abu garcia delicate ul stang til hjemmefra. Efter lidt optagelse af video til konkurrencen, fik jeg købt 2 timers fiskekort og gik igang med fiskeriet. Jeg startede i den øverste sø og besluttede mig for, at inden de to timer var gået, skulle jeg have prøvet alle tre søer. Jeg har kun tidligere fisket i de to første søer og kun faget i den første sø.

Jeg startede med fidusen slim udgaven, kun 3 kast skulle der til, før en hidsig regnbueørred tog blinket. Først troede jeg, at fisken var ret lille, men efter et par udløb, kunne jeg godt se, at der var lidt mere str på. Efter knap 1,5 minutters fight kunne jeg lande en fin regnbueørred på 1,5-2 kg.

Efter aflivning af fisken og et par billeder måtte jeg videre med fiskeriet. Der gik ikke længe før der var en fisk oppe og slå til blinket men væk var den igen.

Min mand var igang med at lave overflyvninger med drone af søerne for at tage lidt billeder/video da jeg måtte kalde på ham, der var nemlig fisk på krogen igen. Fisken nåede at tage 2 mindre udløb og væk var den. Øv… Jeg fiskede lidt videre i søen og håbede på fisken ville vende tilbage men desværre ikke.

Skift til anden sø

Efter ca 35 minutters tid kom der to andre biler og jeg besluttede mig for at skifte sø. Så jeg kunne nå at fiske lidt i sø to inden andre fik linen i. Først to kast på den ene side også besluttede jeg at skifte side af søen da den anden plads ikke føltes rigtigt.

Jeg fik fisket lidt, inden der kom en anden lystfisker til søen og en til den første sø. Vandet langs kanterne er stadig utrolig klart i Lundum Put and Take. Jeg kunne flere gange se, at der var følgere efter blinket. Og flere gange kunne jeg mærke der forsigtigt blev nappet til blinket. Den anden lystfisker havde placeret sig på den anden side af søen i samme ende som mig og fiskede med bait. Jeg kastede et langt kast skrå ud mod midten, lod den synke og bum endelig et ordentlig respons. Tre gode udløb hvor fisken trak mod midten af søen. Jeg kunne lige se den i overfladen, derude også var den væk. Ikke engang 30 sekunder efter fik lystfiskeren på modsatte side bid. Hans line lå få meter fra, hvor jeg mistede fisken. Et kort sekund overvejede jeg om samme fisk havde taget hans bait. Øv øv igen at miste en fisk men på den igen.

Skift af sø igen

Jeg syntes dog ikke rigtig, jeg fik mere respons i denne sø og med nok knap 30 minutter tilbage flyttede jeg til familie søen. Jeg fortsatte med valentinsdag fidusen slim edition.

Fiskeri ved lundum put and take

I familie søen var der ikke meget respons på blinket. Efter et stykke tid besluttede jeg mig for at skifte til flåd og libra lures orm med ost smag. Da den ene lystfisker havde fanget 3 fisk på bait. Og rigtig nok efter få minutter sad en lille regnbueørred på krogen. Den havde slugt det hele og blev hurtigt aflivet.

Med knap 10 minutter tilbage, gik jeg op i sø to igen for, at se om ormen også kunne give en fisk deroppe men desværre uden held. Jeg fik to fisk, den ene lystfisker 4 fisk mener jeg og den sidste 1 mens jeg var der.

Fidusen valentinsdag edition er hvert fald godkendt med en masse respons. Så skal jeg bare lade være med at smide fiskene…

Husk at deltage i konkurrrencen inden den 14/2 2023 på girlfishing.DK’s Facebook side.

Jeg bliver selvfølgelig glad hvis i vil følge med på siden i fremtiden også 🙂

Fiskegrejet:

Fiskestang: Abu Garcia Carabus delicate https://www.effektlageret.dk/shop/2547-ul-staenger/17381-abu-garcia-carabus-delicate/

Fiskehjul: Daiwa Ninja lt str 1000 https://www.effektlageret.dk/shop/2559-spinnehjul/14716-daiwa-ninja-lt/

Endegrej: Fidusen Valentinsdag edition https://www.effektlageret.dk/shop/2496-blink/22399-og-lures-valentinesday-2023/

Libra lures gul/orange orm med cheese smag

Beklædning:

Inderste lag Geoff Anderson Wizwool 150 bluse og bukser: https://www.effektlageret.dk/shop/15-undertoej/18092-geoff-anderson-wizwool-150-troeje/

og https://www.effektlageret.dk/shop/15-undertoej/18093-geoff-anderson-wizwool-150-bukser/

Mellemlag Geoff Anderson Thermal3 Jakke https://www.effektlageret.dk/shop/19-fleecejakker/15298-geoff-anderson-thermal3-jakke/ og thermal3 bukser: https://www.effektlageret.dk/shop/3181-mellemlag/22104-geoff-anderson-thermal-4-trousers/

Yderlag Geoff Anderson Dozer 6 jakke og Urus 6 bukser: https://www.effektlageret.dk/shop/142-fiskejakker/15449-geoff-anderson-dozer-6/

og https://www.effektlageret.dk/shop/143-fiskebukser/15448-geoff-anderson-urus-6/

Sokker: Smartwool Mountaineer: https://www.effektlageret.dk/shop/10-stroemper/131-smartwool-mountaineer-classic-edition-maximum-cushion-crew-socks/

Comments are closed.