Om mig

Hej mit navn er Lisa og jeg født i 1994 og jeg kommer fra Østjylland.

Jeg har gennem det meste af mit liv i større eller mindre grad været interesseret i fiskeri. Da jeg var helt lille og knap kunne gå, var jeg med mor og far i Norge for at fange laks. Og selvfølgelig var et af de første ord jeg lærte laks. Og en af de første sætninger min fars fiskekammerat lærte mig var selvfølgelig ”far fanger store laks”

Da jeg var 11 år gammel, var jeg med min far på tur, med hans ungdomsskole hold til Ansager å i Sønderjylland. Han havde 5 drenge med i alderen fra 14-18år også mig som eneste pige.

Jeg fangede mere end de gjorde til sammen og det skal lige siges, at det ikke bare er noget, jeg kan huske men noget min far siger. (SÅ PIGER KAN OGSÅ FISKE!!) 😉

I år 2005 købte min far en fin lille båd en Ryds 435FC med 30HK. Det er en fin lille båd men den sejler ikke så hurtigt så vi drømmer om en større motor. Men det er der ikke råd til lige nu.

Da jeg har familie på Fyn og i Middelfart området har vi fisket ret meget i Lillebælt. Både fra havnen og fra båden. Mest efter fladfisk og torsk.

Her de senere år er min interesse for fiskeri klart på sit højeste og man kan vidst godt sige at jeg er hårdt ramt af ”fiskefeber”.

Jeg har aldrig i mit liv fanget en laks men nu hvor fiskefeberen har ramt mig er jeg mere opsat på dette end nogensinde før.

Jeg har også et mål om at fange en ordentlig havørred, da den eneste jeg har fanget var ca. 15 cm…

Min største fisk er en regnbueørred på 8,9 kg, fanget i kærshovedgaard tilbage i 2014.

For mig har fiskeri en rigtig stor betydning. Min far har fisket næsten hele sit liv og da jeg var mindre tog han tit på tur uden mig, men nu er jeg så stor, at hvis han siger, at jeg ikke må komme med, så tager jeg bare selv afsted!

Noget af det bedste jeg ved, er at tage på fisketur med min far og fange noget der er større end det han fanger. Både fordi det er sjovt at konkurrerer lidt men også fordi man bliver lidt stolt når man kan fange mere eller noget der er større end hans eftersom han har fisket i så mange flere år end mig. Nå men det må jo skyldes at jeg har den bedste læremester.

Fiskeri giver mig mulighed for at slappe af og komme væk fra hverdagen. Mange piger på min alder lyder meget overrasket, når jeg siger, at jeg ikke har tid til, at tage i byen og drikke, fordi jeg skal på fisketur med min far, men jeg er ligeglad for jeg hygger mig.

Jeg dyrker mange forskellige slags fiskeri fx havfiskeri, put and take fiskeri, småbådsfiskeri, søfiskeri og kystfiskeri.

Har i nogen spørgsmål, er i velkommende til at kontakte mig på: lisa@girlfishing.dk eller girlfishing@outlook.dk

 

Comments are closed.