Blue Rock konkurrence 7. juni 2014

Lørdag d. 7. juni gik turen til Blue Rock fiskepark, sammen med en flok fra multifisker – gruppen på facebook. I sammenarbejde med en fra multifisker-gruppen havde jeg fået stablet en lille konkurrence på benene. Og selvfølgelig med en præmie til største fisk fanget af kvindelig fisker.

Kl 08:20 ankom min far, kæreste og jeg til Blue Rock og der gik ikke mange minutter før de første fra multifisker-gruppen ankom. Da alle var samlet (21 personer incl 4 piger) blev der spist fælles morgenmad, gjort grej klar og hyggesnakket.

Foto: Ole Augustinus

Foto: Ole Augustinus

Foto: Ole Augustinus

Foto: Ole Augustinus

Efter morgenmaden gik vi op til indgangen af fluestrømmen hvor sø-ejer Søren fortalte om anlægget.girlfishing.dk blue rock put and take

Kl. 10:00 begyndte fiskeriet. Der gik ikke længe før den første fisk huggede, og efter et par minutter kunne jeg lande en smuk regnbue ørred, som jeg ved vejningen fandt ud af vejede 2,75 kg.

girlfishing.dk blue rock put and take

 

 

Vejret var helt fantastisk(dog ikke rigtigt fiskevejr, da fiskene ikke er så glade for varmen) sådan okay vindstille og solen skinnede.

Jeg havde travlt med mit eget fiskeri og lagde ikke rigtig så meget til hvad der skete omkring mig før min kæreste bad mig om at komme nettet, nu var det nemlig hans tur til at få fisk på 1,74 kg.

Efter at have hjulpet ham med nettet var jeg hurtigt tilbage til fiskeriet igen og denne gang gik der heller ikke længe før jeg havde endnu en fisk denne gang på 1,37 kg.

Foto: Ole Augustinus

Foto: Ole Augustinus

Da jeg var oppe for at putte min fisk i en pose kunne jeg høre nogle snakke om et net og en stor fisk og rigtigt nok der kom hurtigt en stor fisk på land, denne fisk viste sig at veje 5,22kg. Kort tid efter dette fangede min far også en fin fisk. Den sidste fisk jeg fangede denne dag blev genudsat og kom senere på land igen(den havde et kendetegn) hos en af de andre deltagere.

Foto: Ole Augustinus

Foto: Ole Augustinus

Samlet set blev der indvejet 19 fisk og genudsat nogle stykker. Jeg fik fanget 3(en genudsat), min far to og min kæreste en.

foto: Ole Augustinus

foto: Ole Augustinus

Da klokken rundede 14 var det tid til at stoppe fiskeriet og kort tid efter mødes vi ved huset til indvejning af fisk.

 

 

Resultatet blev:

  Præmie Fangers navn Fiskens vægt
1. præmie- største fisk 2xGavekort til 6 timers fiskeri i fluestrømmen værdi 560 kr.

Fluer værdi 400 kr.

 

   Tommy Nielsen 5,22kg
2. præmie- anden største fisk Gavekort 500 kr.

Fluer værdi 400 kr.

 

 

Lisa Jørgensen 2,75kg
3. præmie- tredje største fisk Gavekort på 300kr til bilok. Jeppe Drastrup 2,70kg
Største kvindelig fanget fisk. Gavekort 200 kr. til profishingstore.dk

 

Stinna Svendgaard 3,27kg
Lodtrækning(ikke vundet andre præmier) Gavekort 100kr. til bilok Henry Torp —-
Lodtrækning(ikke vundet andre præmier) Gavekort 100kr. til bilok Henrik Juul Sørensen —-
Lodtrækning(ikke vundet andre præmier) Gavekort 100kr. til bilok Brian Olinsson —-

 

foto: Ole Augustinus

Jeg vil gerne takke Tafri.dk, profishingstore.dk, Svend Søndergaard, Bilok Varde og Blue Rock Sø-ejer Søren for præmier. Jeg håber at alle deltagere havde en hyggelig dag på trods af at fiskene ikke var så meget i biddet som jeg havde håbet på.

 

Efter konkurrencen besluttede min kæreste og jeg at vi ligesom nogle af de andre deltagere ville blive og fiske yderigere to timer i Put and take søen. Min kæreste fiskede med spinner som vi plejer men jeg skulle prøve min fars fluestang. Første gang jeg fiskede med flue. Det gik egentligt meget godt (syntes jeg), jeg fangede da ikke mig selv… dog heller ingen fisk til mig, kun et enkelt hug, men det var meget sjovt at prøve så det håber jeg at jeg bliver noget bedre til så det også bliver en mulighed når vi fisker i put søerne rundt i landet.

 

 

Lørdag den 28. juni går turen til Norge sammen med kæresten og min far hvor programmet endnu engang står på fiskeri, denne gang havfiskeriet hvor jeg håber på at få nogle flere nye arter på listen.

Vi er hjemme igen 5. juli forhåbentligt med nogle fede billeder og en god historie som vi kan dele med jer!

Men i mellemtiden: KNÆK OG BRÆK DERUDE!

Comments are closed.