Fredag den 12. september gik turen til Pinds Mølle Put and Take.

Fredag den 12. september gik turen til Pinds Mølle Put and Take.

pindsmølle put and take, girlfishing.dk

Efter en uge i sengen pga. sygdom var det efterhånden tiltrængt med en fisketur. Fredag den 12. september gik turen til den lokale Put and Take Pinds Mølle for at fiske et par timer sammen med min kæreste. Da vi ankom til søen, var der en del mennesker der fiskede og massere af liv i søerne. Vejret var dejligt, næsten ingen vind og sol det meste af tiden. Vi fik hurtigt fundet en plads, gjort grejet klar og gik i gang med fiskeriet. Den første times tid skete der intet så jeg begyndte at bevæge mig mere rundt langs søbredden. Der var et sted hvor jeg kunne se en masse fisk i overfladen så jeg besluttede mig for at prøve lykken. Jeg fik det første stykke tid enkelte forsigtige hug, men de blev ikke til mere.

Jeg står et øjeblik i mine egne tanker, da jeg pludselig får et chok. Jeg har bid og jeg kan mærke at det var en god fisk. Min kæreste kom straks regnbueørred, girlfishing.dkmed nettet og efter nogle minutter kunne vi lande en smuk regnbueørred på 4,3kg.

Det skal lige siges at det var min første fisketur efter branden i Norge 1. Juli, det var helt mærkeligt at være afsted igen men syntes også at det var på tide efter over to måneder. Men nu er fiskeriet i gang igen og jeg ser frem til en masse dejlige fisketure med flex på fiskestængerne.

Knæk og bræk derude!

Comments are closed.