Kærshovedgård Put and Take + PR til mig

Jeg havde igennem en facebook konkurrence vundet et gavekort på 4 timer til kærshovedgård Put and Take. Så hvorfor ikke bruge påskeferien på noget fornuftigt og tage ud og fiske? D. 15/04 2014 kørte min far, min kæreste Kristian og jeg til kærshovedgård.

Vi startede fiskeriet kl 12:50. Min kæreste og jfiskeri, kærshovedgård put and take, girlfishing.dkeg fiskede med spinner og min far med flue. Først fiskede vi lige ved siden af hinanden, men da der ikke skete noget de første 15 min, besluttede jeg min for at flytte plads. Jeg gik om på den anden side af en lille bakke og begyndte at fiske og straks var der bid. Jeg råbte at de andre skulle komme med nettet. Efter et par minutter kunne jeg veje en fin fisk på 2 kg.

kærshovedgård put and take, fiskeri, girlfishing.dk

Jeg var hurtigt ude med snøren igen og straks var der bid igen, denne gang med en fisk på 3,37kg. Straks som jeg ville til at løbe op efter mit kamera fik min kæreste bid og jeg løb tilbage til ham og hjalp ham med nettet, det blev til en fin fisk på 2,15kg. Så løb jeg op i bilen for at hente kameraet og i mellemtiden var min far gået over på den anden side af søen.

Hurtigt i gang med fiskeriet igen, men der sker ikke meget. Min far siger flere gange at, han kan se skyggen af en stor fisk, men den forsvinder igen.

Pludselig ser jeg den, og tænker “Jeg prøver da lige at kaste efter den men den gider nok ikke..” Kastet var præcist og landede lige foran fisken og sørme så om den ikke huggede!

Jeg vurderede fisken til maks. 5 kg da jeg fightede den, men min far mente at den var større og rigtigt nok.

Jeg fangede en fisk på hele 8,90kg!

MIN STØRSTE FISK NOGENSINDE! kærshovedgård put and take, fiskeri, girlfishing.dk, regnbueørred, Lisa Jørgensen

Herefter gik fiskeriet lidt i står igen og vi flyttede plads igen. Her fik min kæreste bid af en fisk på 1,3 kg og lidt efter fik jeg bid af en meget livlig fisk på 1,2kg. Alt i alt var det en super hyggelig dag med fint vejr dog lidt meget vind til sidst. Det blev til fire fisk til mig incl. en ny PR på 8,9kg. To fisk til min kæreste og desværre ingen fisk denne dag til min far.

kærshovedgård put and take, fiskeri, regnbueørred, girlfishing.dk Lisa Jørgensen

kærshovedgård put and take, fiskeri, girlfishing.dk, Lisa Jørgensen

 

 

 

 

 

Nu hvor min far ikke havde heldet med sig i PUT and TAKEN i går håber jeg på at heldet er med ham ved præmieren ved Skjern å.

I morgen torsdag går turen til Møn hvor den står på kystfiskeri efter havørred og trolling efter laks hvis vejret holder

 

Knæk og bræk der ude!

Fish on!

Comments are closed.