Møn part 2- trolling efter laks.

Møn, fiskeri, trolling, laks, girlfishing.dkFredag morgen kl 06:45 ringede vækkeuret og jeg var med det samme frisk. Ind og vække min far og over og vække min kæreste, lidt hurtig morgenmad også ud af døren. Vi havde aftalt at vi skulle mødes med Helge kl 08:00 ved Klintholm havn grundet at Klintecup startede kl 07:00 så vi tænkte at der ikke ville være helt så mange i havnen kl 08:00. Efter at vi(og med vi mener jeg min far, min kæreste og mig) havde iklædt os store flydedragter sejlede vi derud ad. For at komme ud på de pladser hvor Helge før havde fisket godt skulle vi sejle godt en time i gammel sø. Der var mange høje bølger da vi sejlede ud men det var en flot tur derud især fordi vi fik set klinten fra havet også i morgensol.  Møn, fiskeri, girlfishing.dk laks

Efter godt en times sejlads skulle der gøres grej klar. Og da Helge begyndte at sætte mere en 5 stænger op blev jeg helt chokeret og fascineret. Jeg tror der blev rigget 14 stænger til. At han havde styr på så mange var vildt syntes jeg! Vi havde på forhånd aftalt at hvis der skulle komme bid, skulle jeg tage mig af det første bid og min far nr. 2 og min kæreste nr. 3.

Girlfishing.dk, laks, møn, trollingDe første par timer skete der ikke rigtigt noget, men så lige da jeg var i gang med frokosten gå kunne vi høre et hjul der rendte line af. Så jeg smed selvfølgelig mit pizza stykke, for jeg skulle bare have den fisk i land! Bølgerne var stadig høje, så samtidig med, at jeg skulle holde styr på fisken, skulle jeg også holde balancen. Fisken tager først et okay udløb og så syntes jeg ikke, at jeg kunne mærke den mere. Jeg blev helt bange for, at den var hoppet af, men det var den ikke, den havde fået kludret sig ind i to andre liner og derfor kunne jeg ikke hele tiden mærke den. Efter få minutter kunne jeg lande min FØRSTE LAKS! 3,37kg og 74cm.

fiskeri, møn, girlfishing.dkKort tid efter var der igen bid denne gang til min far. Endnu en laks kom i båden denne gang en fin laks på 2,7 kg og 68 cm.

girlfishing.dk, laks, møn, trollingHerefter gik fiskeriet i stå igen og vi nød 1 time til halvanden i solen også var der bid igen denne gang til min kæreste Kristian. Han fik desværre ikke en laks men en fin havørred på godt 3 kg og 71 cm.

Fiskeri, møn, laks, trolling, girlfishing.dk

 

 

 

 

Mere blev det ikke til den dag, men vi havde en hyggelig dag og nød vejret og morede os tit over at vi kunne høre deltagerene fra klinte cup snakke over radioen.
Da vi kunne høre at klinte cuppen var ved at slutte for den dag besluttede vi også at sejle ind i havnen så vi kunne se hvad de havde fanget.

Vores fisk var ikke noget at prale af sammenlignet med de fisk som nogle af deltagerene havde fanget.

Girlfishing.dk, klinte cup, møn, fiskeri laksInde i havnen kunne vi se så mange smukke og store laks. Den største fisk blev fanget af team Lilja og den var hele 17,8 kg.

Fiskeri, møn laks, klinte cup girlfishing.dkJeg kan godt mærke at jeg har fået mere blod på tanden og er helt sikker på at det ikke er sidste gang at jeg er med på en trolling båd.

 

fiskeri, laks, møn, girlfishing.dkEfter at have set alle de smukke fisk inde i havnen kørte vi tilbage til sommerhuset.
fiskeri, møn, laks, havørred, trolling

 

Efter en god nats søvn tilbragte vi lørdagen på geocenter Møns klint og med at kører rundt og se øen, så ingen fiskeri denne dag.

Comments are closed.