Årets første fisketur: Resenbro Put And Take 12.01.2023

Jeg har næsten siden årsskiftet gået og luret i kalenderen og vejrudsigten for, at se, om der kom et hul, hvor vejret også så nogenlunde ud. Det blev så denne dag, hvor vejret skulle holde tørt fra kl 14.
Så der kunne lige nås to timer inden solen gik ned. Årets første fisketur.

Mens min mand var på arbejde, fik jeg klargjort fiskegrejet. Da han kom hjem, fik vi noget frokost og en lille slapper. Derefter tog vi det varme tøj på og kørte afsted mod Resenbro Put and take og årets første fisketur.
Jeg har aldrig besøgt Resenbro Put and take før, kun Skellerup Put and Take, som er en del af Resenbro Put and Take.

Ved ankomst ved søen var der kun 2 andre lystfiskere. Lige som vi slukker bilen, kan vi se, den ene af dem, har fisk på krogen, så der var hvert fald fisk i søen.

Resenbro put and take drone foto

Ud Af bilen over og købe 2 timers fiskekort.
Jeg fik fiskestangen ud af bilen, fiskevesten på og ned til søen det gik. Jeg startede ud med Probaits big mag turbo som er hvid, orange og sort. Jeg havde set nogle fb opslag om søen, hvor jeg kunne se, der blev fanget fisk på sort orange. Så jeg tænkte ,jeg skulle prøve noget derhen ad.

Der var ikke noget liv, at se på overfladen og så heller ingen fisk svømme rundt langs kanterne, så tænkte fiskene måtte gå dybt. Så jeg kastede ud, lod den synke og rullede langsomt ind.
Da der ikke kom nogen respons på det, skiftede jeg til bigmag sort/uv gul.

Fiskeri fra en af fiskepladserne

Isfuglen fløj rundt og satte sig ved bordet ved siden af os. Utrolig smuk fugl. Ej heller var der held med denne farve. Så efter lidt tid skiftede jeg til bombarda(langsomt synkende) med et forfang og en krog med libra lures orm i orange med cheese smag for, at se om duft kunne hjælpe. Så ud på midten af søen med det også ellers bare vente. Heller ingen held her. Så jeg forsøgte at fiske den aktivt dog også uden held.. Herefter forsøgte jeg mig med bulldog mini i pink/grøn, Fishnote drop MJ og pink/gul dog også uden held..

Efter et stykke tid pakkede de to andre lystfiskere sammen. De havde nok fanget 2-3 fisk mens jeg også var ved søen. Men jeg kunne se de havde fanget en del flere fisk inden vi ankom. Ronnie som har søen kom også lige forbi og skulle se hvordan det gik. Det altid hyggeligt med en lille snak. Da han kørte passede det med de andre havde pakket sammen og jeg kunne flytte op i den ende hvor de havde fisket for at de om jeg kunne lokke fiskene deroppe.

Girlfishing fisker ved resnebro put and take

Der var ikke så lang tid tilbage inde fisketiden rendte ud, så jeg forsøgte at fiske hele enden af søen af med lidt forskelligt. Som mørket begyndte at falde på blev der lidt mere liv i overfladen men det lykkes desværre ikke at få fisk på krogen denne dag.

Så årets første fisketur, blev fiskeri i fine omgivelse med besøg fra isfuglen men desværre uden fisk på land.

Faciliteter:

  • Læskure
  • Borde, bænke og skraldespande
  • Grill
  • Toilet
  • Automat med slik, fiskeudstyr og drikkevarer
  • Rensebord med rindende vand
  • Parkering tæt på søen
  • Almindelig sø og børnesø

Se mere om søen her: https://resenbro-putandtake.dk/resenbro/

Beklædning:

Inderste lag Geoff Anderson Wizwool 150 bluse og bukser: https://www.effektlageret.dk/shop/15-undertoej/18092-geoff-anderson-wizwool-150-troeje/

og https://www.effektlageret.dk/shop/15-undertoej/18093-geoff-anderson-wizwool-150-bukser/

Mellemlag Geoff Anderson Thermal3 Jakke https://www.effektlageret.dk/shop/19-fleecejakker/15298-geoff-anderson-thermal3-jakke/

Yderlag Geoff Anderson Dozer 6 jakke og Urus 6 bukser: https://www.effektlageret.dk/shop/142-fiskejakker/15449-geoff-anderson-dozer-6/

og https://www.effektlageret.dk/shop/143-fiskebukser/15448-geoff-anderson-urus-6/

Sokker: Smartwool Mountaineer: https://www.effektlageret.dk/shop/10-stroemper/131-smartwool-mountaineer-classic-edition-maximum-cushion-crew-socks/

Vinterstøvler: Move mountain

Hue: ukendt hjemmestrikket.

Fiskegrejet:

Fiskestang: Abu Garcia Carabus delicate https://www.effektlageret.dk/shop/2547-ul-staenger/17381-abu-garcia-carabus-delicate/

Fiskehjul: Daiwa Ninja lt str 1000 https://www.effektlageret.dk/shop/2559-spinnehjul/14716-daiwa-ninja-lt/

Endegrej:

Libra lures gul/orange orm med cheese smag

Probaits Big Mag Black/uv yellow, turbo. https://www.effektlageret.dk/shop/154-softbait/21088-probaits-big-mag-3cm/

Fishnote drop MJ og pink/gul:
https://www.effektlageret.dk/shop/3257-mikroblink/19965-fishnote-drop-28gram/

Bulldog mini pink/grøn:
https://www.effektlageret.dk/shop/3257-mikroblink/20133-ogp-bulldog/

Duftspray fra Berkley med hvidløg

Varmepude: https://www.effektlageret.dk/shop/317-haandvarmere/4501-pinewood-varmepude/

Comments are closed.