En overset lille perle: Klaks Mølle Put and Take 27.03.2022

Søndag stod turen på hjemrejse fra Storkesøen i Ribe. Min kæreste syntes ikke at jeg havde fisket nok og foreslog et par timers fiskeri på hjemvejen. Jeg gik straks i gang med at søge på hvilke søer der lå på vejen som jeg ikke har fisket ved før. Da vi havde campingvognen med, var det vigtigt at der var plads til parkering af den men også at jeg kunne ringe til søejer for at spørge om lov til at parkere den under fiskeriet.

Jeg faldt over Klaks Mølle put and take og ringede for at høre om det var okay at parkere campingvognen mens jeg fiskede et par timer. Det var der heldigvis ingen problem så længe vi ikke generede andre og der var plads til andre biler. Så vi satte kurs mod Klaks Mølle Put and Take.
Efter lidt tid ankom vi til søen som viser sig at være en lille gemt perle, jeg tror man overser lidt. Det ser super hyggeligt ud med å rendende og får på marken rundt om søen.
Jeg rigger grejet til og da det blæser en del tænker jeg at tage mit nye Geoff Anderson Dozer 6 jakke på og Urus 6 bukser for at holde vinden ude. Det var en god beslutning. Jeg rigger grejet til. Min Berkley e-motion Ul stang og Daiwa ninja lt 1000 hjul og sætter Micro blink på. Jeg betaler for 2 timer og går i gang med fiskeriet. Der er lidt mennesker ved søen i forvejen så jeg går ned langs den ene side.

girlfishing.dk geoff anderson klaks mølle put and take

Jeg starter med Fishnote drop i forskellige farver men uden at mærke noget. Pga. vinden kommer ind skråt fra siden kan jeg ikke kaste ret langt med de små blink. Jeg monterer så mit glasflåd og prøver igen. Kastelængten er noget bedre men jeg mærker ingen respons.

Skift af plads

Da nogle andre forlader søen bevæger jeg mig op på den plads hvor vinden er i ryggen. På vej derop hilser jeg på et par andre lystfiskere som siger orange/sort er godt i dag. Præcis samme tip jeg fik på fx af en der har fisket i søen.
Heroppe kan jeg se meget mere liv i søen og efter et par kast med en del respons og følgere tager en regnbue endelig en lille Fishnote drop i sort/orange.
Efter en fin fight får jeg landet en fisk på omkring 1 kg Ca. Super fin fisk.

Der er utroligt mange følgere og flere der giver forsigtige tilslag, utroligt sjovt at se i det klare vand. Både guldørred og regnbueørreder følger efter. En guldørred har længe været nysgerrig og oppe og give forsigtige tilslag. Endelig tror jeg den er på krogen og det er den også men det viser sig hurtigt den desværre er fejlkroget i forreste finne, jeg skyder mig at få den ind og genudsat hurtigt og skånsomt.

Jeg fortsætter fiskeriet men kan desværre ikke lokke fiskene til andet end at følge efter uanset hvad jeg forsøger med.

Da jeg har omkring 10 minutter tilbage kommer et ældre ægtepar cyklende som lige skal se og høre om jeg fanger noget. Vi får snakket lidt og jeg spørger dem om de spiser fisk og det gør de. Så jeg spørger om de ikke vil have regnbueørreden med hjem. Det vil de meget gerne så det får de😊. Skønt at kunne gøre andre glade 😊
Skøn tur i smukke omgivelser, en lille overset perle som jeg vil besøge igen.

Grejet og beklædningen kan købes på: https://www.effektlageret.dk/

Faciliteter:

  • 1 Fiskesø
  • 1 børne sø
  • Bord og bænke sæt rundt om søen
  • Mobilepay
  • Renseplads
  • Wc

Comments are closed.