Endelig ude og sejle igen: Randers Fjord 15.05.2022

Forrige søndag var vi en tur på Randers fjord, i håbet om en havørred.

Min far har en rigtig fin Ryds 435fc som desværre ikke har været ude at sejle længe. Nu havde motoren endelig været til service og det burde bare spille så afsted vi måtte.

Turen gik til Randers Fjord, hvor planen var at sejle stille rundt med snøren i vandet. Efter en god køretur ud til båd rampen, fik vi endelig sat båden i og var klar til at smide grejet i båden og få startet motoren. Men utroligt nok ville den intet. Diesel start plejer, at være mirakel middel, men det havde vi desværre ikke med. Far kæmpede med motoren og jeg forsøgte at bevæge mig op på fjord entreret for, at se om de havde noget der evt. kunne hjælpe. Jeg nåede knap inden for døren så ringede mobilen og motoren var i gang.

Afsted det gik

Ned og pakkes ind i mit forholdsvis nyindkøbte Geoff Anderson Dozer 6 jakke og Thermal 3 jakke. Der var godt med vind på, så det var med, at have det rigtige tøj på. Sådan, så var vi klar. Stængerne rigget til og i stang holder også sejlede vi fire ellers ud.
Far, mor, min forlovede og jeg.

Jeg tror, at det 8 år siden båden sidst har været på vandet, så det var skønt at høre den gamle 2 takt Johnson motor køre igen.

Da vi kom lidt ud fik vi sat linerne i vandet, nok Ca.15 meter bag båden med en wobler på også bare langsom sejlads. Hold op hvor var det skønt, at være ude og sejle igen. Der er ingen tvivl om, at jeg skal have taget det speedbådscertifikat, så vi kan komme ud og sejle endnu mere.
Færgen mellem Mellerup og Voer fik sejlet en del frem og tilbage. Vi sejlede først lidt op i fjorden, hvorefter vi vendte om for at seje mere ud af fjorden og gennem kanalen.

Da vi sejler tilbage mod kanalen igen og vil sejle langs ydersiden af den mærker jeg pludselig tre donk donk donk på wobleren også var det væk igen. I ved hvordan det er, man når lige at få et sug i maven også er fisken væk… 😅
Ærgerligt men sådan kan det gå. Der skete desværre ikke mere for fiskeriet den dag men det var nogle skønne timer hvor vi også fik set en sæl.

Grej og Beklædning:

Jeg kan desværre ikke lige skrive så meget om hvilket grej jeg har fisket med denne gang da min far stod for setupet da jeg er igang med bryllups planlægningen😂

Jakken er Geoff Anderson Dozer 6 https://www.effektlageret.dk/shop/142-fiskejakker/15449-geoff-anderson-dozer-6/

Mellemlag Geoff Anderson Thermal 3 jakke https://www.effektlageret.dk/shop/19-fleecejakker/15298-geoff-anderson-thermal3-jakke/

Comments are closed.