På tur med fiskemagasinet- En ny størfisker er født!

På tur med fiskemagasinet- En ny størfisker er født!

I forbindelse med optagelserne af fiskemagasinet, et program om piger og lystfiskeri, var vi søndag den 16. november et smut forbi Poppelsøen for at fange stør. Hverken min far, kæreste eller jeg har før prøvet kræfter med stør fiskeriet så det var noget helt nyt for os. Heldigvis havde Mads Hussing styr på hvilket grej vi skulle bruge.

Der blev gjort grej klar og agnen blev kastet i vandet. Der gik ikke lang tid før jeg kan høre min far sige at Kristian har bid og jeg skynder mig at hente mit kamera, men lige som jeg kommer derover mister han desværre en fin lille diamant stør inde ved vandkanten. Nå tilbage til min stang, det var meget blæsende og det var svært, at se om det var stør der forsigtigt nappede til agnen eller om det bare var vinden der fik stangtoppen til at bevæge sig. Jeg sidder lidt i mine egne tanker, mens jeg holder øje med stangtoppen og pludselig er der noget der hugger. Jeg giver modhug men, da bremsen er sat meget løst flyver linen bare af hjulet og laver lidt kludder. Lidt i panik giver jeg Mads stangen, da jeg tænker han nok kan fikse det hurtigere end mig, så vi ikke mister fisken og rigtigt nok han fikser det på et split sekund og giver mig stangen igen. Vi opdager dog hurtigt, at det ikke er støren der har taget agnen, men en sulten regnbueørred.regnbueørred, poppelsøen, girlfishing.dk

Nå nyt agn på og linen i vandet igen og denne gang går der heller ikke længe før min far har fisk på krogen. Først tror vi at det er en stør men igen en sulten regnbueørred der tog agnen.

Tilbage til min stang igen. Det var koldt at sidde stille i blæsten og kigge på stangtoppen, men det hele værd for pludselig bukker stangen og jeg har bid og ikke nok med det jeg har bid og det er en stør. Jeg er så nervøs for at miste fisken, heldigvis er en af nabo fiskerene klar til at hjælpe. Jeg kalder på min far, mens fisken trækker der ud af. Han kommer med kameraet for at tage billeder, men det er der ikke tid til for jeg opdager at vores anden stang bukker og der er også fisk på!
Dobbelt hug og denne gang to stør! Heldigvis trækker størene hver sin vej i søen og efter en fed fight kan jeg lande en belugastør på omkring 8 kg!stør fiskeri poppelsøen girlfishing.dk En fantastisk fisk! Et hurtigt billede og ud med fisken igen.

Kort tid efter lander min far en smuk diamantstør på 5 kg tror jeg. Den bliver også hurtigt sat ud igen.

Da det er ret blæsende og støvregner og mine handsker er våde beder jeg min kæreste Kristian om at, holde øje med min stang, mens jeg går ind i Poppelshoppen for at kigge og for at få varmen. Og typisk nok da jeg kigger ud af vinduet har Kristian bid på min stang, så jeg skynder mig der ud for at se og hjælpe til med nettet. Fisken trækker afsted og tager nogle lange udløb. Efter en fantastisk fight kan min kæreste lande en belugastør på 10,3-10,5kg. Hans hidtil største fisk nogensinde! Nå igen bliver der taget et par billeder og støren bliver pænt sat ud igen.stør 10,5 girlfishing.dk fiskeri poppelsøen

Jeg kan jo ikke lide tanken om at han fanger store fisk på min stang så jeg beslutter mig for at blive ved den og holde øje. Efter knap 30 minutter var der igen stør på stangen. Endnu engang en fantastisk fight og efter et stykke tid kunne jeg lande endnu en smuk belugastør på omkring 6kg. fiskeri poppelsøen stør girlfishing.dk

Herefter gik fiskeriet i stå men det var også helt fint efter min mening. Både min far, kæreste og jeg havde alle haft stør på land men min far mente dog ikke at det var nok, så mens han kæmpede for at lokke en stør mere på krogen gik Kristian, en kammerat og jeg ind i Poppelsøens hyggelige lille cafe for at få lidt varmt at drikke. Vi kunne holde øje med min far gennem vinduet inde fra varmen. Desværre ville størene ikke lege med mere og der blev for vores vedkommende ikke fanget flere fisk denne dag. Alt i alt en fantastisk dag! Det er bestemt ikke sidste gang jeg fisker efter stør og det er bestemt heller ikke sidste gang jeg besøger Poppelsøen! Jeg er faktisk overvældet over hvilken fantastisk kraft der gemmer sig i sådan en fisk.

Lisa og Mads. fiskeri girlfishing.dk mads hussing, stør poppelsøen

En fantastisk weekend i pigefiskeriets tegn med fiskemagasinet. Programmet bliver vist på DK4 engang til februar/marts 2015. Jeg glæder mig super meget til programmet og håber at, i vil se med.

Begge dage har jeg fisket med en super lækker stang nemlig en Westin W8 spinnestang på 11,3 fod med en kastevægt på 7-30 gram! Derud over har jeg haft en super lækker hættetrøje og en W4 jakke på fra Westin, begge dele super lækkert! (Stangen er lånt men tøjet sponsoreret)

 

Comments are closed.