Piger der fisker og Pink fiskegrej fra Billigtfiskegrej.dk

Når nu vi snakker om piger der fisker så skal der selvfølgelig også lidt pink fiskegrej til.

For noget tid siden modtog jeg et Lady Spin Combo 8’ sæt fra billigtfiskegrej.dk

Mit første håndsindtryk er rigtig godt. Stangen er også super fin, jeg har ikke altid været så vild med pink så den er fed da den ikke er overdrevet pink. Umiddelbart kører hjulet som det skal og ser super fedt ud med den pink line.

Jeg blev dog lidt bekymret da jeg så hjulet, det var indstillet til højre hånd og jeg er højrehåndet men jeg bruger venstre hånd til hjulet og holder stangen med højre 🙂 . Jeg fandt hurtigt ud af at det kunne skiftes hvilket er super lækkert.

Både min far og jeg har begge undersøgt sættet. Ud fra hvad jeg lige kan vurdere syntes personligt at stangen er en smugle stiv til put and take fiskeri. Jeg fisker normalt med en Shimano Catana som er forholdsvis blød syntes jeg. Min far syntes til gengæld at stangen ikke er for stiv eller for blød 🙂 Min far og jeg var dog enige om, at stangen nok godt kunne bruges til let geddefiskeri og lidt kystfiskeri 🙂

Det bliver spændende at afprøve sættet, desværre lover de jo dårligt vejr i weekenden så det må vente lidt.

Jeg er foreløbig meget begejstret for det fine sæt som jeg vil skrive lidt mere om når det har været testet i forskellige fiskesituationer 🙂

Sættet kan købes på http://www.billigtfiskegrej.dk/fiskesaet-spinnefiskeri-lady-spin-combo-9?search=pink

Sættet er sponsoreret af Billigtfiskegrej.dk

FiskeGrej_SpinneSet_PinkSpinCombo_Set-750x750Fiskegrej_Fiskehjul_Spinnehjul_PinkSpin_HO3000A_4-750x750Fiskegrej_SpinneStang_SurfMaster_Wicker-750x750

Comments are closed.