Guidet Møntur med Ifish.dk

Jeg havde igennen Ifish.dk´s FB side vundet en konkurrence om en guidet tur på Møn, min far og Kristian skulle med.

HER kommer lige en lille beretning fra Ifish.dk

Guidet tur til Møn

Vi mødtes som aftalt på Møn kl. 07:00, hvor en af deltagerne havde været så venlig at medbringe wienerbrød til hele holdet.

Efter at have hilst på hinanden og spist wienerbrødet, blev gruppen af fiskere delt i to. Rasmus Ditlefsen og Henrik Reiter der var med på turen som guider, kørte med fire mand til et spot på den sydlige del af Møn.

Lisa Jørgensen fra www.girlfishing.dk som jeg skulle guide, havde inviteret sin far og kæreste med på turen. I to biler kørte vi mod et af Møns andre spot.

På trods af fine forhold med godt farvet vand og gode bølger udeblev fiskene for mit holds vedkommende, Lisa havde godt nok et lille forsigtigt hug, men det var også det.

Det andet holds succesrate var kun en smule bedre. Christoffer Clausen smed en fin fisk og Jesper Roholm hyggede sig med et par små nap i fluen.

Da klokken blev 13:30 og vi endnu ikke havde fået fisk på land, besluttede vi os for, at skifte Møn ud med Sydsjælland. Vi havde ikke fisket meget mere end 10 minutter på det nye spot i det Sydsjællandske før de første mærkede fisk.

Klokken nærmede sig 16:30 da Rasmus kom løbende ned langs kysten. Rasmus fortalte, at de havde fundet en stor stime med fisk nede bag den næste pynt 500 meter fra hvor vi stod. Jonas havde allerede fået en over mål og Henrik Reiter havde fanget to undermålere fortalte Rasmus. Jeg fik hurtigt informeret resten af holdet, og samlet gik vi mod området med fisk.

På trods af at flere havde kontakt til fisk, fik vi ikke flere på land.

Selvom turen ikke bød på det vilde fiskeri, oplevede vi meget andet. Der blev fundet nogle fine ravstykker og store vættelys på Møn. Selv fandt jeg en stor forstenet muslingeskal mens jeg ledte efter rav. Der blev også fortalt fiskehistorier, fremvist grej og udvekslet tips og tricks.

Jeg vil gerne takke alle deltagerne samt mine medguider Rasmus og Henrik for en god tur, hvor snakken gik og humøret var højt. Som slutnote skal det lige nævnes, at en af Danmarks Sportsfiskerforbunds mest erfarne guider var deltager på turen. Per Jørgensen som er far til Lisa har været forbundsinstruktør siden 1975. Det betyder meget for både Henrik, Rasmus og Jeg, at en instruktørkapacitet som Per havde positive tilkendegivelser overfor turen.

http://ifish.dk/blog

fiskeri møn girlfishing.dk ifish.dk

fiskeri møn, girlfishing.dk, ifish.dk

fiskeri møn girlfishing.dk ifish.dk

Comments are closed.