Årets sidste fisketur: Pinds Mølle Put and Take 29.12.2023

Sidste fisketur i 2023 blev for mit vedkommende et par timers fiskeri med nogle venner ved Pinds mølle put and take den 29.12.2023 inden reception pga salget af søen. Nye ejere skulle overtage Pinds Mølle Put and Take 1. januar 2024.

Planen var at starte fiskeriet ved 9 tiden. Det blev dog lidt tidligere, da fiskegrejet var rigget til hjemmefra. Jeg havde købt mig en kraftigere fiskestang, da jeg i julegave var så heldig, at få et Westin escape cam. Det vejer 40 gram og de fleste af de stænger jeg har, går til Max 30 gram. Jeg ved selvfølgelig godt, at man godt kan fiske med mere vægt, end det der står på stængerne, men afhængig af hvor meget ekstra vægt man tilføjer, udgør det også en risiko for ens stang. Derfor valgte jeg, at købe en stang der går fra 20-50gram, så der er lidt ekstra udover kameraets vægt. Det bliver dog noget forholdsvis tungt grej til put and take, men når man skal ud og teste noget der vejer deropad, så vil jeg også være sikker på den stang jeg fisker med, er optimal, i forhold til at kaste med vægten. Planen var at primært fokus skulle være, at se om kameraet kunne fange nogle optagelser i vandet og lige lære det at kende.

Pinds mølle put and take girlfishing.dk


Der blev købt fiskekort i automaten og turen gik ned til søen. Lyset var ikke helt kommet frem endnu så der var stadig lidt mørkt. De venner der skulle fiskes med var allerede ankommet og gået lidt igang med fiskeriet. Da der allerede var begyndt at komme en del ved søerne måske grundet godt tilbud på fiskeri. Vi besluttede at finde en fiskeplads hvor der var plads til at vi alle 3 kunne fiske og vi evt kunne blive når der kom endnu flere mennesker. Jeg havde rigget klar med 120 cm forfang foran escape cam og planen var at fiske powerbait eller gummidyr efter kameraet.

Pinds mølle put and take med venner

Jeg startede ud med powerbait i chartreuse efter kameraet. Efter et stykke tid uden held skiftede jeg til blå/hvid powerbait og derefter til libra lures og senere til bigmag. Der blev forsøgt med både aktivt og passivt fiskeri men uden jeg syntes at mærke noget. Jeg havde lidt problemer med at det 120 cm lange forfang hængte sig op på kameraet.

I løbet af de ca 2,5 timer der blev fisket fangede jeg desværre ikke noget. De venner vi fiskede med ej heller noget dog havde den ene hug men nåede ikke stangen før fisken var væk igen. Der blev dog fanget fisk rundt omkring søen.

Reception


Efter endt fiskeri pakkede vi sammen og gik op til reception hvor der var pølsevogn.
Jeg fik en sludder med Lilian som nu er tidligere ejer og hilst på lidt forskellige.
Jeg ønsker Lilian og Richard alt godt i fremtiden og håber de nye ejere vil tage lige så godt imod os lystfiskere.

Grundet en der ikke ønskede at fremstå offentligt på billeder på internettet har vi valgt, at censurere alles ansigter i forbindelse med receptionen.

Knæk og bræk derude🎣

Grejet:

Fiskestang: berkley pz brown eddition 9 fod 20-50g

Hjul: daiwa freams LT 4000(meget stor str men fysisk ikke ret stort med kun 235 gram+Line)( skal bruges til laksefiskeri til sommer)

Endegrej: powerbait, libra lures, bigmag

Beklædning:

Hue: Geoff Anderson wizwool Njal beanie

Jakke: Columbia lindoers jacket

Overtræksbukser: Geoff Anderson urus 6 bukser

Skiundertøj: Smartwool womens nts 250

Sokker: Smartwool mountaineer

Note omkring Westin Escape cam:
Mindre forfang end 1,20. Prøv med 50-70 cm.
Se video med fin fisk nedenunder.

Comments are closed.