Hedensted Put and Take 19.12.2023

Tirsdag gik turen til Hedensted put and take, da de dagen forinden havde annonceret på fb at man måtte fiske med 2 stænger på normal fiskekort. Så jeg tænkte ul stangen blev pakket og min berkley flex trout spinning som jeg bruger til bombarda fiskeri. Vejret skulle egentlig være fint ifølge vejrudsigten men køligt så varmt tøj på og afsted. Ved ankomst til søen kunne jeg se, et par enkelte andre fiskere rundt omkring, men ikke så mange. Jeg gik ned til den lystfisker tættest på, og forhørte mig om han havde fanget noget men det havde han desværre ikke endnu. Det er kun anden gang jeg besøger søen så derfor er jeg ikke så bekendt med den og de gode fiskepladser.

Hedensted put and take i sommers

Jeg skrev derfor til Hedensted put and take over deres fb side, for at høre om lidt forskelligt. Han havde fri den dag men var behjælpelig og ringede til en lystfisker der var ved søen, som fangede godt. Mens jeg kunne se ham snakke i mobil på den anden side af søen, kom to velkendte ansigter gående hen for at hilse på mig. Det er to som har handlet på mit arbejde hos Effektlageret som fisker en del ved Hedensted som lige skulle ned og kigge.

Hedensted put and take vinterfiskeri

De kunne også guide til deres yndlingsfiskepladser ved søen. Super skønt med hjælpsomme mennesker.

Ny fiskeplads

Manden der snakkede i mobil viste sig, at være en mand som jeg også mødte ved sidste besøg, som kender søen ret godt og kunne hjælpe med tips til fiskepladser. Og jeg overtog hans fiskeplads da han pakkede sammen. Mens snakken gik siger han pludselig, dit flåd dykker. Og rigtig nok det gjorde det og der var fisk på krogen. Og efter lidt kunne jeg lande en fin regnbueørred.

Hedensted put and take girlfishing.dk

Det altid skønt med lidt hjælp ved nye søer når man ikke er så godt gående.

Fiskeriet gik videre mens snakken gik, han fik pakket alt sit grej og kørte efter hvad jeg betragter som en hyggelig samtale.

Jeg fiskede videre men vejrudsigten var helt gal på den og vejret skiftede til regn og mere regn. Jeg besluttede at lade ul stangen stå mens jeg kunne fiske lidt fra læ under bilens bagklap med bombardastangen.

Dog med lidt udfordringer. Powerbait bliver utrolig klistret i regnvejr. Jeg mærkede ydeligere 2 fisk. Desværre uden de blev på krogen og afsluttede fiskeriet med godt vådt hår og tøj men tør indenunder. Og en fin fisk.

Skønt med en fisketur trods vejret, og altid hyggeligt når folk kommer hen og lige får en sluder.

Knæk og bræk derude !

Grejet:

fiskestang: Berkley flex Trout spinning 11 fod 5-25 gram

hjul: abu garcia orra s20

Endegrej: Powerbait

Beklædning:

Hue: Geoff Anderson wizwool Njal beanie

Jakke: Columbia lindoers jacket

Overtræksbukser: Geoff Anderson urus 6 bukser

Skiundertøj: Smartwool womens nts 250

Sokker: Smartwool mountaineer

Comments are closed.