Anmeldelse af Lady Spin Combo 8’ sæt fra billigtfiskegrej.dk

Anmeldelse af Lady Spin Combo 8’ sæt fra billigtfiskegrej.dk

Det er efterhånden lang tid siden jeg modtog dette pink spinnesæt fra Billigtfiskegrej.dk og dermed også ved at være tid til at få afklaret hvad jeg enlig syntes om dette fiskegrejssæt.

Her er lige lidt info om sættet fra Billigtfiskegrej.dk´s hjemmeside:

Spinnestangen er en 2-delt SurfMaster Wicker 9′ (270cm) i kulfiber med en mat overflade der virkelig lyser væk af kvalitet. Stangen er tynd og fleksibel, så den er istand til at kaste med spinnere og blink på 5-25 g, så stangen er perfekt til de helt små spinnere og jig, som man normalt skal bruge bombarda forfang. Håndtaget er 2 delt og lavet i sort skum som passer godt ind i designet og er nemt at gøre rent.

Der medfølger et Sort/Pink Huahuang HO3000A hjul, som er et godt spinnehjul med 8 kuglelejre og som selvfølgelig passer perfekt til stangen. Hjulet kan både bruges til venstre og højre hånd.

Type: Fiskesæt til spinnefiskeri
Minimal længde: 4,5′ (135 cm)
Maksimal længde 9′ (270 cm)
Sektioner 2 stk.
Kastevægt 5 – 25 g
Materiale Kulfiber

Vi tager den lige fra begyndelsen:

Mit første håndsindtryk af sættet var rigtig godt. Stangen er også super fin, jeg har ikke altid været så vild med pink så den er fedt da den ikke er overdrevet pink. Umiddelbart kører hjulet som det skal og ser super fedt ud med den pink line.

Jeg blev dog lidt bekymret da jeg så hjulet første gang, da det var indstillet til højre hånd og jeg er godt nok højrehåndet, men jeg bruger venstre hånd til hjulet og holder stangen med højre 🙂 . Jeg fandt hurtigt ud af at det kunne skiftes hvilket er super lækkert. Hjulet kan altså skifte så man kan selv vælge hvilken hånd man vil bruge. Både min far og jeg undersøgte sættet, da jeg modtog det og ud fra hvad jeg lige kan vurdere syntes personligt at stangen er en smugle stiv til put and take fiskeri. Jeg fisker normalt med en Shimano Catana som er forholdsvis blød syntes jeg. Min far syntes til gengæld at stangen ikke er for stiv eller for blød.

Vi var begge enige om at stangen både skulle testes til let geddefiskeri, put and take og lidt kystfiskeri.

 

Den første fisketur jeg havde fiskestangen med på var en guidet tur med Ifish.dk til Møn hvor stangen blev udfordret, jeg fiskede dog ikke med hjulet der fulgte med da linen der på ikke var tyk nok ifølge vores guiders anbefalinger. Nå men jeg fik desværre ikke prøvet at have fisk på stangen på denne tur men jeg fik afprøvet stangen i blæsevejr og bølger, med store blink og bombarda og fluer hvilket stangen fungerede fantastisk til. Jeg var meget overrasket over hvor langt stangen kunne kaste med bombarda og et langt forfang i modvind. Det var generelt en meget positiv oplevelse at have stangen med på Møn. Her er lidt billeder fra turen som Tue fra Ifish.dk har taget.fiskeri møn girlfishing.dk ifish.dkfiskeri møn, girlfishing.dk, ifish.dk

 

 

 

 

Anden gang jeg skulle teste spinnesættet gik turen til den lokale put and take hvor jeg skulle se hvordan stangsættet ville klare put and take fiskeriet. Jeg var dog ikke i tvivl om at det ville klare denne udfordring helt fint da stangen jo havde klaret et ok vildt vejr på Møn. Jeg fiskede denne gang både med stangen og hjulet.

Denne tur klarede sættet som forventet også rigtig fint og denne dag kunne jeg lande to regnbuer på sættet. Også denne gang fungerede sættet som det skulle.fiskeri, pindsmølle put and take girlfishing.dkfiskeri pindsmølle put and take, girlfishing.dk regnbueørred

 

 

 

 

 

Jeg har også haft stangen med på kysten ved Århus, desværre heller ingen fisk på stangen denne gang med endnu engang fungerede stangen som den skulle og det gik problemfrit.fiskeri, girlfishing.dk billigtfiskegrej.dk lisa Jørgensenfiskeri girlfishing.dk billigtfiskegrej.dk lisa Jørgensen

 

 

 

 

fiskeri moesgård strand havørred fladfisk girlfishing.dk

Ud over disse gange som jeg har beskrevet har jeg selvfølgelig haft sættet med på flere fisketure med dette er dog bare lidt info om hvordan sættet har klaret sig. Jeg er helt bestemt blevet glad for dette sæt og på mange af mine ture er det med enten som foretrukne stang eller som backup afhængig af hvilket fiskeri der skal fiskes og vejrforholdene.

 

Umiddelbart har jeg ikke noget sådan negativt at sige om sættet man skal dog altid huske at efter fiskeri i saltvand skal man skylle ens fiskegrej og tørre det af ellers begynder det at ruste(det gælder alt fiskegrej som man gerne vil have til at holde)

Ligesom ved alt muligt andet fiskegrej skal man huske at pris og kvalitet ofte hænger sammen og dermed skal man ikke forvente at et fiskesæt, som dette(eller andre i denne prisklasse) holder hele livet. Dog er jeg positiv overfor sættet og syntes det er fin kvalitet til prisen.

Sættet har jeg fået sponsoreret af billigtfiskegrej.dk og i skal være velkomne til at skrive hvis, i har spørgsmål.

Sættet kan købes på http://www.billigtfiskegrej.dk/fiskestanger/fiskestænger-spinnestænger/fiskesaet-spinnefiskeri-lady-spin-combo-9

 

Comments are closed.