Skjern Å Lystfiskerfestival – Mine malerier og handicapfiskeri

Eftersom jeg er begyndt at male fisk besluttede jeg mig for at jeg ville tage med på Skjern Å lystfiskerfestival for at vise nogle af mine malerier frem og for at sætte fokus på handicapfiskeri. Jeg havde derfor pakket el-scooteren og en masse af de malerier jeg gennem tiden har fået malet.

Da jeg kom frem til teltet hvor jeg skulle sætte mine ting op blev jeg en smugle nervøs, de havde placeret mig overfor den dygtige Lars Østergård og ved siden af den dygtige Thomas Weiergang. De begge maler/tegner de smukkeste fisk! skjern å 2016 opstilling

 

Heldigvis skulle jeg ikke sælge noget for ellers var jeg også blevet udkonkurreret af de to dygtige mennesker. Festivallen gik godt og jeg syntes der kom mange og kiggede på mine ting og jeg fik snakket med en del både om mine malerier men også om handicapfiskeri. Thomas Weiergang, Lars Østergård, Lisa Jørgensen

Jeg var meget beæret da Lars kom og forslog at vi tre kunstnere skulle have taget et billede sammen med hver vores maleri.

Det var en hyggelig festival og jeg ser frem til 2018!
el scooter og fisklaks 25x50aborre A3

Comments are closed.