Blue Rock 05.05.2024: Ny fluestrøm, klart vand og fisk på krogen

Blue Rock: Ny fluestrøm klart vand og fisk på krogen.

Søndag stod turen på en fisketur ved blue rock på Sydfyn. Vi er på miniferie med svigermor og hendes kæreste og der skulle selvfølgelig også være plads til en fisketur, når nu han også er lystfisker. De havde forinden været i butikken hvor jeg arbejder for at vi sammen kunne finde et nyt put and take sæt som var tilpasset hans behov. Det skulle kunne kaste med microblink, bombarda og være en dejlig blød klinge. Valget faldt på Berkley trout flex spinning i 10 fod med en kastevægt på 3-18gram og et Shimano Sedona hjul i str 2500 med fletline på.

Blue Rock

Valget faldt på Blue Rock fiskepark, det der mange grunde til. Jeg har langt dertil så når jeg er i nærheden skal jeg gerne lige forbi et par timer. Også jeg bare vild med fluestrømmene! Og endnu mere at Søren har etableret en hvor jeg kan parkere tæt på når nu jeg ikke kan gå så langt. Den anden fluestrøm er også skøn men ret svær at komme til hvis man ikke går så godt eller ikke går så langt. Vi fik købt fiskekort og kørte op og parkerede. Fiskegrejet blev fundet frem og alle gummidyr med duft måtte blive i bilen. De må nemlig ikke bruges i fluestrømmene.

Jeg brugte som næsten altid mit girlfishing ul sæt med abu garcia delicate stangen og Carabus ag sx hjul i str 1000 og westin w10 Line.
Jeg vælger at gå ned langs den ene bred og Bjarne den anden side. Jeg syntes jeg hurtigt høre ham sige noget med mistet fisk.
Jeg startede ud med mit yndlings blink i MJ farven og efter få kast mistede jeg en fisk på det. Derefter får jeg enkelte følgere men ellers ikke noget respons, på trods af forskelligt tempo, dybde osv. jeg kan spotte en del fisk men de vil ikke rigtig lege med. Herefter skifter jeg til den lille rapture Beetle wobler i sort grøn. Heller ikke den får jeg respons på og jeg skifter igen men denne gang til fidusen slim med zebrastriber. Her går der ikke så længe inden jeg får bid og efter en fin fight og nogle gode udløb kan jeg lande en flot fisk som efterfølgende bliver genudsat.


Efter lidt længere tid med flere skift og kun få følgere. Bevæger jeg mig om til svigermor og kæresten, de deles om fiskestangen nu og svigermor er nok næsten mere ivrig end kæresten i forhold til at fiske. De fisker med spinner og har haft hug flere gange og mistet flere.

Skift af endegrej skal nogle gange til

Jeg har skiftet til fidusen slim i farven MJ og får flere følgere men ikke andet end det. Vandet er sååååå klart og det fantastisk at se fiskene svømme rundt. Efter lidt tid beslutter jeg mig for at skifte til gummidyr uden duft. Her skal der igen få kast til også er der fisk på krogen, endnu engang en skøn fight og en smuk fisk landet som også bliver genudsat.

Herefter går det lidt i stå for mig og der bliver skiftet plads et par gange. Bjarne har desværre ikke fanget noget og ej heller svigermor. Han skal lige vænne sig til, det nye meget lette grej i forhold til det grej han havde før. Han beskriver sættet som et mega fedt sæt. Det jeg jo selvfølgelig glad for, at høre selvom han desværre ikke fik fast fisk på krogen i dag.

Med knap 10 minutter tilbage, havde jeg egentlig ikke tænkt at fiske mere, men der kom lige en fisk forbi, som skulle præsenteres for gummidyret og efter den havde nappet 5-6 gange på gummidyret tog den, endelig krogen med og efter endnu en skøn fight, kunne jeg lande dagens sidste smukke fisk på vores 2 timer.

3 Stk blev det til for mit vedkommende, som alle blev genudsat. Desværre ingen til Bjarne eller svigermor men er sikker på de nok skal tage revanche en dag. Jeg må indrømme jeg glæder mig allerede, til at komme tilbage til det klare vand og de fantastiske fights.🤩

Knæk og bræk til alle derude🎣🎣

Fisk fanget på:


Fisk 1: fidusen slim zebra farvet
Fisk 2: probaits trout worm turbo farve
fisk 3: probaits trout worm turbo farve

Vil du læse om en anden fisketur ved Blue Rock kan du læse med her: https://girlfishing.dk/blue-rock-event-radio-og-fisk-paa-krogen-25-03-2024/

Comments are closed.