Drilske Ørreder: Pinds Mølle Put and Take 04.10.2022

Tirsdag 04.10.2022 stod dagen på på 2 timers fiskeri ved Pinds Mølle Put and Take inden min søsters fødselsdag.

Jeg havde rigget min Abu Garcia Delicate Ul stang til hjemmefra med mit Daiwa Ninja lt i str 1000. Planen var egentlig, at jeg skulle prøve nogle helt nye gummidyr, som jeg havde fået men det blev det desværre ikke til på denne tur. Det må blive på næste tur.

Jeg startede fiskeriet ved den første sø, den højre når man, kommer ned til Pinds Mølle Put and Take. Vandet var utrolig klart i søen og der var mange fisk, der svømmede rundt.
Jeg startede ud med nogle af de gummidyr som plejer at være utrolig effektive. Jeg startede ud med Troutbite Lucky leech i blå/hvid med tungstenskrog.
Efter lidt tid uden respons skiftede jeg til kobber/sort men også uden held. Jeg fik snakket med en mand, som havde fisket, et stykke tid ved søen. Han havde heller intet fanget, og også forsøgt med diverse gummidyr. Hans frue havde dog vist fanget en enkelt på regnorm ovre i den anden sø.
Efter et stykke tid forsøgte jeg, at skifte til Probaits Bigmag. Først i grøn/orange, som jeg tidligere har haft stor succes med men uden held. Der var så mange fisk, at se men det var lidt som om, de bare ingenting ville. Jeg skiftede til sort/hvid/orange men heller ikke her, var der held. Herefter Probaits mini cobra i hvid/orange.
Jeg fiskede langs den ene side af søen, da Pinds Mølle Put and Take som altid er godt besøgt.

Skift af plads

Efter et stykke tid med forsøg med diverse gummidyr i forskellige former og farver, besluttede jeg at tage min alt for store taske på ryggen og begynde at bevæge mig rundt(Den er for stor til at slæbe rundt). Jeg gik rundt om hjørnet, af den lille sø og kastede ind under træerne. Jeg havde mini cobra i hvid/orange på. Første kast derind og en fin regnbueørred rejser sig fra bunden af søen og er ved at tage gummidyret, da jeg får et chok og fisken er væk. Det ikke altid nemt at være lystfisker, når man har tendens til, at få chok. Det hvert fald skyld i mange mistede fisk…😂 Det sker typisk ved ørredfiskeriet, hvis jeg ikke lige, har fisket et stykke tid.. Lucas fra Troutbite kom også forbi og hilste på, inden han selv skulle fiske lidt.

Nå jeg forsøgte at kaste ud samme sted et par gange mere, men uden held. Jeg fortsatte rundt og mens jeg kunne se, de mange fisk svømme rundt i overfladen.

Drilske ørreder

Jeg gik op på den ene bro og fiskede derfra og venstre om en pynt. Efter få kast reagerede en ørred endelig. Det svært at beskrive, fisken reagerede voldsomt og svømmede hurtigt hen til gummidyret, tog afstand igen og gav tilslag men uden egentlig at bide. Giver det mening?
Kender i det, fisken reagerer voldsomt og sætter efter, kræser om gummidyret men tør ikke tage den?

Nå øv ingen fisk der. Flere kast ud efter samme fisk og igen meget voldsom, nysgerrig respons men uden egentlig at bide.

Ret så frustrerende..

Jeg spottede igen den regnbueørred lidt ude, den var lidt lysere end de andre og nemmere at genkende. Forsøgte at kaste ud, så gummidyret ville komme til, at gå direkte forbi den, i håb om endnu en reaktion.

Og bum denne gang tog den gummydyret, jeg reagerer, når at sige jaaaa, for herefter at sige neeej og fisken var væk…

Nå, på den igen og op på broen igen. Der var så mange fisk der svømmede frem og tilbage mellem søerne og under broen.
Jeg forsøgte mig til den ene og den anden side og uanset hvad jeg fiskede med, var der ikke mere respons.

Med kort til tilbage skiftede jeg sø, hvor Lucas også fiskede og her fik vi en lille snak, om de svære fisk og de fisk vi begge havde mistet denne dag..

Alt i alt et par timer med drilske ørreder i skønne omgivelser.

Grejet:

Stang: abu garcia carabus delicate 0 8-4 gram https://www.effektlageret.dk/shop/2547-ul-staenger/17381-abu-garcia-carabus-delicate/

Hjul: daiwa Ninja lt 1000 https://www.effektlageret.dk/shop/170-fastspolehjul/14716-daiwa-ninja-lt/

Gummidyr:

Troutbite :

Slugbug v2: https://www.effektlageret.dk/shop/2709-shadsjigs/21408-troutbite-v2-slugbug/
Lucky leech v2: https://www.effektlageret.dk/shop/2709-shadsjigs/21407-troutbite-v2-lucky-leech/

Probaits:

Bigmag: https://www.effektlageret.dk/shop/154-softbait/21088-probaits-big-mag-3cm/

Mini Cobra: https://www.effektlageret.dk/shop/154-softbait/21086-probaits-mini-cobra-65cm/

Beklædning:

Geoff Anderson Thermal3 Jakke: https://www.effektlageret.dk/shop/19-fleecejakker/15298-geoff-anderson-thermal3-jakke/

Comments are closed.