Efterårsfiskeri på Fussingsø 13.11.2020

Min far har længe haft spurgt om, jeg ikke kunne tænke mig, at komme med en tur på Fussingsø for, at fiske lidt efter gedder og evt. aborre igen og endelig kunne vi lige få tilpasset det hele.

Min kæreste var også med, han fisker ikke men elsker at sejle også er det dejligt at have en med som kan tage lidt billeder mens vi andre koncentrerer os om fiskeriet.

Godt med varmt tøj på og pakket båden og afsted det gik. Jeg har købt mig en “fin” flyverdragt i håbet om bedre at kunne holde varmen i foråret og efteråret. Det ikke det kønneste men det vigtigste er nu engang at kunne holde varmen.

Vi valgte at trække woblere bag båden og sejle stille rundt imens. Min far havde ekkolod med for at holde øje med vanddybden her kunne vi dog også se lidt liv i vandet. Vi sejlede rundt en times tid men uden held. Med et par enkelte stop hvor min far lige prøvede at jigge efter en aborre. Desværre uden held.

Det var utrolig fint vejr dog lurede nogle mørke skyer i horisonten. Jeg var ikke heldig denne dag men det var min far, han fik først en lille gedde.

Godt 1 time senere fangede han en lidt større.

Ellers blev det desværre ikke til mere denne dag og vi besluttede os kort tid efter fangst nr. 2 som selvfølgelig blev også genudsat at vende skuden mod land igen. De mørke skyer var kommet en del tættere på og trak også noget mere vind med sig.

Selv om der ikke blev fanget så meget var det en skøn dag.

Comments are closed.