Endelig en fisketur! Harlev Put and Take

Harlev Put and Take

Efter en alt for lang periode uden fisk på krogen besluttede jeg mig for at genbesøge Harlev Put and Take. Harlev har siden vinteren 2013 været lukket og det har derfor ikke været muligt at fiske hos dem.

Vejret var fantastisk dog ret varmt og derfor vidste jeg godt at chancen for fisk på krogen var mindre pga. vandtemperaturen, dog var fiskeabstinenserne høje og om ikke andet kunne jeg nyde det dejlige vejr hvis fiskene ikke ville hugge.

Der var ikke så mange mennesker ved søen da jeg ankom og jeg fik hurtigt aflæsset min el-scooter og pakket den med mit fiskegrej. Først kørte jeg en tur rundt om begge søerne for at kigge efter eventuelle fiskepladser og for at høre om de øvrige fiskere havde fanget noget.

Vandet i begge søerne så fint klart ud og der var fin mulighed for at se fiskene svømme rundt i vandet. De øvrige fiskere havde vidst ikke fanget noget og da vi ikke var så mange rundt om søerne var der rig mulighed for, at få fisket et godt område af søerne. Jeg valgte at fokusere på den ene sø, hvor jeg tidligere havde fanget fisk og hvor underlaget var mest jævnt i forholdt til kørsel på min el-scooter.

Jeg fik hurtigt rigget min spinnestang til og fik fisket et godt område af søen af, dog uden interesse fra fiskene i søen.  Jeg tror jeg fik prøvet alle mine spinnere af inden jeg besluttede mig for at flytte plads og skifte til bombarda og flue. Jeg fiskede først med nogle mere naturtro fluer men blev hurtigt enig med mig selv om at afprøve de meget farverige fluer som jeg selv havde bundet. Og rigtig nok så var det lige det der var brug for, for at fiskene begyndte at reagere. Vandet var så klart at jeg nemt kunne se de mange følgere og også kunne se da en fisk endelig tog fluen helt.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig fisk på krogen! Efter så lang tid med mangel på fiskeri og dermed også fisk og efter ugen i Gaula uden reel fisk på krogen var det lige præcis det jeg manglede! Fisken gav en fin fight i forhold til størrelsen.

Jeg fik hverken målt eller vejet den da den bare hurtigt skulle i køletasken så jeg kunne fiske videre. Selvom jeg ihærdigt fiskede videre og havde flere følgere blev det desværre ikke til flere fisk men jeg nød bestemt det smukke vejr denne september dag.

 

 

 

Comments are closed.