Fantastisk bynært fiskeri- Skrubbe på gulp

Århus bugt, girlfishing.dk        Århus bugt   århus bugten

Efter en periode med fiskeri men uden fisk på krogen, besluttede min kæreste og jeg sig for at prøve det bynære fiskeri ved Århus havn. Jeg havde pakket diverse grej både til makreller, HØ, fladfisk osv. Da vi ankom til pladsen var jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg ville sætte et fladfiskeforfang på stangen og se om de der gulp orm fungerer. I samme sekund som forfanget rammer bunden er der allerede fisk der smager på gulp ormene. Det lykkes mig at fange et par små havkarusser, inden en fin skrubbe på 31 cm slugte ormen. Yderligere blev det til endnu et par havkarusser og et par fantastiske timer med udsigt overbyen og massere af liv på havbunden.

Århus havn, Girlfishing.dk

Comments are closed.