Agernæs og Børges put and take 26-27. september

Lørdag den 26. september gik turen til Agernæs saltvands put and take sammen med min far, farfar og kæreste. Vejret var fantastisk og planen var at vi skulle fiske fra 09-15. Da det var et arrangement gennem min farfars fagforening var der også en lille konkurrence ind over arrangementet. Jeg havde så travlt med at fiske og få afprøvet alt grejet i mine fisketasker så jeg glemte helt at få taget nogle billeder i løbet af dagen. Desværre var fiskene ikke rigtig i ”hugget” og hverken min kæreste Kristian, min farfar eller jeg fangede fisk. Min far var heldig/dygtig endnu engang og fik lokket en guldørred til at bide. Jeg tror vi var omkring 40 mennesker og der blev fanget mellem 10-15 fisk i alt og den største var på 2,3 kg.

Jeg syntes at denne put and take ligger i smukke omgivelser og deres søer har meget klart vand men det ærgrer mig at vi ikke så flere fisk. Jeg var rundt og kigge for at se hvad andre fiskede med og jeg er sikker på at alt blev testet.  Det er nu andet år at jeg er med til dette arrangement og ca. samme resultat så vi året før hvor ca. 40 mennesker også i alt fangede 10-15 fisk hvor den største også var omkring 2 kg.

Jeg syntes som sagt at søerne ligger i fantastiske omgivelser og jeg tror på at søerne har fantastisk potentiale jeg tror desværre ikke at potentialet bliver udnyttet.  Dette er dog ene og alene mit indtryk af søerne på disse årlige ture, måske at mere faste gæster har en anden holdning.

 

Søndag den 27. september besluttede min kæreste Kristian og jeg sig for at tage et smut forbi Børges put and take. Efter 0 turen dagen før måtte vi bare give det et forsøg mere. Vi besluttede os for at tage 4 timer. Efter kort tid fangede Kristian en fin lille regnbueørred. Jeg prøvede alt min grejtaske men intet førte til hug. Jeg havde en del følgere men ikke noget seriøst. Efter 2 timer hvor ingen af os kunne få fisk til at bide besluttede vi os for at gå over til en af de andre søer for at fiske de sidste 2 timer vi havde. Igen prøvede vi alt i grejtaskerne men ingen respons. Dem omkring os fangede ind imellem en fisk så da vi havde ca. en time tilbage besluttede jeg mig for at kigge efter hvad de fangede på. Powerbait og bombarda. Kristian riggede vores stænger til og vi satte os og kiggede på vores flåd. Pludselig kan jeg se mit flåd dykker og jeg giver modhug og der er fisk på krogen. Efter en lille fight kunne jeg lande en smuk fisk på 900g og 43cm. Efter mange timer med fiskeri men uden fisk var det fantastisk at mærke fisk for enden af linen igen.

Børges put and take, girlfishing.dk

Comments are closed.