Syd for Moesgård Strand

Moesgård strand, fiskeri, havørred, fladfisk, girlfishing.dkTorsdag den 20. august var vejret fantastisk og jeg fik overtalt min mor til at tage med på fisketur. Turen gik til Moesgård strand(syd for pynten- på denne plads skal man være opmærksom på å-udløb og dermed det fredede område). Planen var at jeg skulle fiske efter havørred og fladfisk mens min mor og vores hund nød det gode vejr.

Selvom vejret var fantastisk(temperatur) så var der en del bølger, hvilket gjorde det svært at komme ud og vade. Mange steder langs de århusianske kyster har molslinjen stor indflydelse på bølgerne og på denne plads kan det især være en udfordring, når der ca. hver halve time kommer store bølger ind pga. færgen. Efter at have fisket efter havørred et stykke tid uden hæld med fisk, kun problemer med tang på krogen og line-kludder besluttede jeg mig for at prøve med et fladfiskeforfang og gulp orm. Dette gav desværre heller ingen fiskfiskeri girlfishing.dk moesgård strand .fiskeri moesgård strand havørred fladfisk girlfishing.dk

Jeg tror at dette skyldes at, jeg ikke kunne komme ud og vade og dermed ikke kaste langt nok ud. For en som mig med dårlige led tør jeg simpelthen ikke at vade ud i bølgerne da jeg har dårlig balance og nemt træder forkert, men for andre vil denne plads sikkert være god til både fladfisk og havørreder. Men vi havde en hyggelig dag, nød vejret og fik taget lidt billeder.

Comments are closed.