Første stør tur i 9,5år: Donslundmølle 05.04.2024

Første stør tur i 9,5 år! Igår stod turen på en stør tur med Rene fra Flatattack dk og Finn. De skulle fiske fra tideligt morgen og jeg som ikke er så morgen menneske skulle så tilslutte mig dem op ad formiddagen. Vi ankom ved søen omkring kl 09:30 hvor de to havde været godt igang et par timer. Og allerede fanget et par fisk inden vores ankomst. Eller det vil sige at Rene allerede havde fanget 3 stør og Finn en på 28 kg.

Jeg havde ikke fisket stør siden vi i november 2014 optog “piger der fisker” med Fiskemagasinet på dk4 så det var ved at være længe siden. Heldigvis var Rene så flink at jeg kunne låne et setup og var også ekstrem god til at hjælpe med bait osv. Der gik knap 30 minutter så fik jeg fisk på krogen og efter en ikke så vild fight kunne jeg lande en fisk på ca. 12kg når vejeslynge er strukket fra. En diamantstør så det en ny pr til mig🤩

Herefter drillede størene os ca 1,5 time hvor vi flere gange troede der skete noget men ikke fik kroget fiskene. Så kom der fisk på krogen igen og efter en noget vildere fight kunne jeg lande en hvidstør på knap 13 kg som også er en ny pr for mig 🤩

Det næste stykke tid skete der ikke ret meget ved fiskeriet men der blev hyggesnakket. Pludselig var der fisk igen og Finn kunne lande en hvidstør på omkring 15 kg.

Derefter drillede fiskene os kun lidt igen og inden vi havde set os om var tiden løbet ud og det var på tide at pakke sammen.

Tak for en skøn fisketur, det var dejligt at prøve igen og jeg lurer da lidt på om jeg selv skal have investeret i noget stør grej 🤩

Knæk og bræk derude 🎣

Comments are closed.