Hedensted put and take 07.04.2024

Søndag gik turen Til Hedensted put and take, hvor jeg havde aftalt endnu en fisketur med Flatattack DK, inden han skulle tilbage til Sjælland. Vi havde aftalt, at mødes ved middagstid og fiske et par timer. Solen skinnede og temperaturerne var lidt højere end de sidste par dage, dog med en del vind.

Alt den regn der er kommet har også sat sit præg på Hedensted. Vandstanden i søerne er langt højere end de plejer at være. Så gummistøvler eller waders er en klar anbefaling. Ved ankomst fik vi hilst på Christian, som passer søen. Vi fik en lille hyggelig snak inden, der blev købt fiskekort og derefter fik turen til søen.

Vi startede ved en af de søer, jeg ikke har fisket i før, ved Hedensted. Men efter ca. 25 minutter uden at mærke noget valgte vi, at gå tilbage i den store sø og efter kort tids fiskeri her kunne Flatattack lande en fin brødding.

Flatattack Hedensted put and take

Jeg fik prøvet lidt forskelligt, inden det lykkes mig, at få en fin regnbueørred til at hugge, på girlfishing ul sættet med et Micro blink. Jeg havde egentlig planlagt, at jeg ville genudsætte hvis jeg fangede noget, men jeg kunne hurtigt se, at denne fisk skulle aflives. Den svømmede nemlig rundt med et bombardaflåd, line og et gummidyr og krog langt nede i halsen. Derfor måtte den aflives og derefter gik fiskeriet videre. Vinden var ret vild og jeg forsøgte, at finde lidt læ.

girlfishing.dk regnbueørred

Flatattack havde vidst en enkelt brødding mere der drillede ham lidt, men det lykkes os ikke at lokke flere fisk til denne dag.

Men nogle hyggelige timer blev det alligevel til i smukke omgivelser tiltrods for de massive vandmængder.

Girlfishing.dk hedensted put and take vandmængder

Knæk og bræk derude🎣🎣🎣

girlfishing.dk ul sæt: https://www.effektlageret.dk/shop/2841-ul-spinnesaet/22985-girlfishingdk-ul-saet/

Comments are closed.