Formiddags fiskeri Lundum Put and take 28.04.2023

Formiddagstur ved Lundum put and take 28.04.2023

Turen gik en tur til Lundum put and take inden jeg skulle på arbejde hos effektlageret hvor vi holdte åbent hus fredag, lørdag og søndag.

Jeg har i samarbejde med min arbejdsplads effektlageret sammensat mit favorit Ul sæt til putten. I får lige lidt info om sættet inden vi går til fisketuren😉. Det lidt mere nørdede bagefter.
Der kommer selvfølgelig link til, hvor sættet kan købes længere nede og link til linen som kan købes ved siden af.

Sættet jeg går med er Abu Garcia delicate 6,2 fod med kastevægt på 0.8-4 gram og Abu Garcia Carabus AG SX str 1000 hjulet og derpå westin w10 line i 0.08 i lilla.
Bare lige så i ved hvad jeg fisker med 🤩

Lundum put and take dronefoto

Ankomst til søen

Jeg riggede stangen til inden vi ankom til søen så jeg var klar. Ved ankomst, kunne jeg se at der allerede var godt med folk ved den første sø. Efter at have købt 2 timers fiskekort besluttede jeg, at gå ned langs langsiden af den midterste sø. Jeg startede med, at fiske med lidt forskellige Micro blink, som plejer at kunne lokke lidt respons ud af fiskene, men uden held. Der blev prøvet fishnote drop, fidusen slim i forskellige farver, fidusen mm. Men efter et stykke tid uden held, tænkte jeg, at forsøge mig med nogle forskellige gummidyr. Jeg forsøgte med Probaits big mac I forskellige farver. Derefter cobra mini i forskellige farver men uden held. En forholdsvis stor bækørred svømmede flere gange forbi, der hvor jeg stod, men den ville ej heller ikke noget. Man kunne se flere fisk I vandet, men der blev ikke rigtig fanget noget rundt om søen.

Skift af endegrej

Efter knap 35 minutters fiskeri besluttede jeg at prøve cobra I 7,5 cm i blå/orange. Det vidste sig at være en god beslutning. Den blev kastet ud midt i søen, fik lov til at synke lidt og spin langsomt ind på hjulet mens jeg lavede små bevægelser med stangen. Bum anden kast og en hidsig ørred tog gummidyret og efter flere udløb og en lidt længere fight kunne jeg lande en regnbueørred på 2,5-2,8 vil jeg skyde på. Da jeg skulle aflive fisken, opdagede jeg at min priest var knækket, så jeg var heldig at kunne låne en af en flink med fisker. Der kom også 2 tyskere hen med et par spørgsmål, som jeg forsøgte at besvare og de fik fisken med hjem.

Girlfishing.dk fanger regnbueørreder ved lundum put and take

Herefter blev der også fanget en fisk af en af de andre. Jeg fiskede videre og efter små 30 minutters fiskeri tog endnu en ørred gummidyret. Den var ikke lige så hidsig som den første men også en fin fisk.

Girlfishing endnu en regnbueørred fra lundum put and take

Herefter stoppede jeg fiskeriet, da vi lige skulle nå at optage lidt video med information omkring girlfishing.dk Ul sættet, inden jeg skulle tilbage til effektlageret og på arbejde.
Den ørred blev givet til to herrer ved søen, de fik også lige et par af de gummidyr som jeg havde fanget på og fik dem lokket ned til vores åbent hus arrangement hvor de kom og hilste på😀

En skøn formiddag inden en travl eftermiddag i butikken.

Knæk og bræk derude 🎣

Girlfishing.dk ul sæt:

Stangen:

Den stang jeg går med er Abu Garcia Delicate i 6,2 fod med en kastevægt på 0,8-4 gram hvilket passer mig rigtig fint, det gør at jeg kan kaste med en del forskelligt, både gummidyr og små blink.
Den er med carbon klinge og Fuji guide system samt hjulsæde og min i 6,2 fod vejer kun 94 gram, så det er en dejlig let stang.
Den fåes også i 6 fod med kastevægt på henholdsvis 0.3-2,5 gram og 0.8-3,5 gram.

Jeg syntes den er dejlig blød men har samtidig rygrad. Det er lidt svært at forklare, men man kan sagtens stå og jigge gummidyr, men også nemt fiske med microblink. Også giver den god Flex når man har fisk på krogen, hvilket gør fighten selv med små fisk noget sjovere.

Hjulet:

Hjulet er et Abu Garcia Carabus AG SX i str 1000 som vejer 205 gram uden line. Hjulet er dejlig lille og passer godt på stangen, så sættet får en god balance. Det har en 5,2:1 gearing og 3+1 kugleleje. Det har en langsom retrieve og 56 cm per omgang.

Linen er den nye w10, jeg har valgt i 0.08 som har en brudstyrke på 6 kg. Det er en japansk line som har 13 vævede tråde omkring en central kerne som giver en super stærk line. Også i en flot lilla farve(orchid purple)

Jeg må ærligt indrømme jeg syntes bare det spiller selv mindre fisk er sjove at fange 🎣

https://www.effektlageret.dk/shop/2841-ul-spinnesaet/22985-girlfishingdk-ul-saet/

https://www.effektlageret.dk/shop/2712-fletline/22115-westin-w10-13-braid-orchid-purple/

Comments are closed.