Gedde tur på Fussing

Min far havde spurgt min kæreste Kristian og jeg om vi ikke ville med på gedde tur på en sø nær hans arbejde. Det ville vi selvfølgelig gerne og torsdag 14.05.2015 tog vi af sted ved formiddags tid. Solen stod højt på himlen og vejret var skønt, dog havde de lovet regnvejr hen på eftermiddagen.fiskeri, dejligt vejr

Vi fik hurtigt læsset båden med alt vores grej og sejlede ud på søen. Vandet var superklart og vi kunne se forholdsvis langt ned i vandet.

Aborre, girlfishing.dk westin, fiskeri

Det første stykke tid kastede vi fra båden og der gik ikke længe før Kristian mærkede fisk(desværre ikke en der blev siddende), kort tid efter fik jeg mig et chok(det gør jeg meget nemt), da en aborre hugger næsten i vandoverfladen på min store wobler. Super smuk fisk.

Vi sejler lidt rundt og prøver at fiske forskellige steder på søen. Vejret skifter mellem at være høj solskin og rimelig varmt og blæsende, halv koldt og skyer.

Solen står på et tidspunkt i en perfekt vinkel i forhold til søens vand, der gør, at jeg kan se endnu bedre og længere ned i vandet. Kristian sidder i spidsen af båden, jeg i midten, på tværs af bænken, med knæene ud mod vandet og far bagerst i båden. Jeg sidder og beundrer det klare vand, mens jeg trækker wobleren tættere og tættere på båden og lige som den kommer op lige foran mine knæ får jeg et kæmpe chok, da en flot gedde på jeg gætter på 80 cm følger efter den og vender lige foran mig i vandet. Jeg syntes det er så fantastisk, at se når fiskene kommer op på den måde, men jeg syntes også at det er en smugle voldsomt og lidt skræmmende(måske fordi jeg nemt får chok).fiskeri gedde, girlfishing.dk far fnager fisk

Det næste stykke tid efter den “farlige” gedde forsøgte, at tage wobleren kiggede jeg væk fra vandet når wobleren nærmede sig båden(for at undgå flere chok). Min far, sej som han er, fanger altid fisk. Typisk nok. Selvom min mor en dag sagde til mig, at hun ikke troede, at der fandtes en fisker lige så heldig/dygtig som far men så, så hun hvad jeg kommer hjem med. Ergo må jeg være heldig 😉 Nå vi fik taget et par fine billeder af min fars gedde og den blev genudsat igen.fiskeri gedde girlfishing.dk

Kort tid efter får far igen en fin gedde på krogen. Et par hurtige billeder og ud igen med den.

 

fiskeri girlfishing.dk gedder

 

 

 

 

Vi beslutter os for at sejle lidt rundt og trække vores woblere efter både for, at se om det ville give gedder til andre end far. Og sørme så efter et stykke tid får jeg også en gedde på krogen. Da jeg skal have fisken op i båden taber jeg den desværre, ned i bunden af båden hvor den ligger og spræller lidt inden jeg får fat i den igen, vi skynder os at tage et billede og den bliver sat hurtigt ud.(derfor er fisken beskidt på billedet, vi tænkte det var bedre med et hurtigt billede end at give og til at skylde den også tage et billede, beklager at jeg tabte fisken).

fiskeri, girlfishing.dk gedde

Et stykke tid senere får Kristian også en gedde på krogen, endnu en smuk en af slagsen. Hurtigt billede og ud igen.fiskeri, gedde, girlfishing.dk

Efter et stykke tid får far igen fisk på krogen. Samme procedure igen.

 

 

 

fiskeri gedder, girlfishing.dk

Og sørme så om Kristian ikke også fanger en gedde mere. Efter dette var der ikke flere gedder til Kristian og jeg.girlfishing.dk fiskeri gedder

Men far fangede da lige en mere inden vi skulle hjem, som også kom ud igen 🙂

 

 

 

 

 

Alt i alt fangede Kristian 2 gedder, jeg fangede 1 gedde og en aborre og far fangede 4 gedder.

Kristian mærkede den første gedde, jeg så og far fangede 🙂

Vi fik både fanget nogle flotte fisk, hygget os, set en del svanereder. Og nydt vejret.

 

Comments are closed.