Hornfisk på Helgenæs

Min mor, far, søster og jeg var blevet inviteret i sommerhus af et par venner som også var med på en lille fisketur.

Planen var at min far, vores nabo Aja og jeg skulle fiske mens min mor, søster og nabo Pia ville lufte hundene på stranden.

Vi fiskede efter hornfisk, havørred eller hvad der nu lige ville bide. Vejret var meget stille og der var næsten ingen bølger. Det lykkes os at spotte en stime hornfisk der var oppe og danse i vandoverfladen med deres næb. På et tidspunkt svømmer de så tæt på at en af dem er ved at svømme ind i mine vaders.fiskeri girlfishing.dk hornfiskhornfisk fiskeri helgenæs girlfishing.dk

Min far fanger som altid noget og da han får hornfisken op på land falder krogen ud af munden på fisken men heldigvis kommer vores nabos hund løbende og tager fisken i munden og slæber den længere op på stranden så den ikke stak af. (-:

 

Vi fangede desværre ikke mere denne dag men hyggede os.

 

Comments are closed.