Geddefiskeri- Fussing sø

Søndag den 11. oktober gik turen til Fussing sø med min far for at, se om vi ikke kunne fange lidt gedder og måske en aborre. Da vi ankom til søen fik vi hurtigt gjort båden klar og pakket den med alt vores fiskegrej. Der var en del vind og vejret var pænt koldt med lidt skyer på himlen, men ikke noget varmt tøj ikke kunne klare. Der gik ikke lang tid efter min far havde fået snøren i vandet for han havde hug. Lige det vi fiskede efter- smukke gedder.Fiskeri, girlfishing.dk gedder

Efter få minutter kunne han lande en smuk gedde.

Vi hverken målte eller vejede gedden, da vi syntes det var vigtigere med et hurtigt billede også ud med den igen.

fiskeri gedder, girlfishing.dk

 

 

 

 

 

 

Vi fiskede videre men kunne ikke rigtig lokke flere gedder til os. Min far fortalte så om at havørnen holdte til ved søen og mens vores liner trak efter båden, sad jeg og kiggede efter havørnen og sørme så om den ikke viste sig. Jeg prøvede at tage et billede af den men kunne ikke komme tæt nok på med mit lille kamera(den sorte plet på billedet er havørnen).havørn, fiskeri girlfishing.dk

Fiskeriet var desværre gået i stå men det gjorde heldigvis ikke så meget når naturen omkring søen er så smuk som den er. Mens vi sejlede rundt fik vi både set havørnen, fiskehejren, svaner, et rådyr, skotskhøjlandskvæ og meget mere.

Typisk som jeg sidder i mine egne tanker får jeg også hug og jeg kan også lande en smuk gedde ca. samme størrelse som den min far fangede. Vi vælger heller ikke denne gang at bruge tid på at veje og måle den men tager et par billeder og sætter den ud igen.fiskeri, girlfishing.dk lisa jørgensen gedde

girlfishing.dk gedde, lisa jørgensen

Vi fisker videre men der sker desværre ikke så meget. Min far prøver også at fiske efter aborre men uden held. Kort tid inden vi vælger at afslutte fiskeriet og sejle ind får jeg igen hug, desværre mister jeg fisken i overfladen.

Nogle fine timer med 1 gedde til min far og 1 til mig. K&B derude!

Comments are closed.