Poppelsøen- genbesøg efter Fiskemagasinet

fiskeri poppelsøen, girlfishing.dkIgår var vi jo på Møn for at fiske efter havørred med guider fra Ifish.dk og når nu vi alligevel var kørt over broen og til Sjælland besluttede vi os for at blive en ekstra overnatning og tage nogle timer ved poppelsøen inden vi skulle hjem mod jylland igen.

Jeg havde forinden turen aftalt med Mads Hussing og Natalie at vi skulle mødes og fiske sammen. Efter fisketuren på møn dagen før var vi trætte og jeg kunne næsten ikke overskue at rigge grejet til.

Nå men vi fik alligevel rigget grejet til. Jeg drømte om en stør på 10kg+ men det blev desværre ikke til noget. stør poppelsøen, girlfishing.dk Der havde været størcup dagen før og størene var blevet præsenteret for en del forskellig madding under cuppen. Min far fiskede med flue mens vi andre nød det stille stør fiskeri. Pludselig kommer en lille dreng løbende og siger at min far har fisk på krogen. Jeg tager mit kamera og løber ned i den anden ende af søen og rigtig nok. Fisken tager flere gode udløb men opfører sig ikke som en rigtig kroget fisk ville gøre. Fighten tager godt 20 minutter og rigtig nok er fisken fejlkroget lige i hale spidsen. Fisken er en smuk Beluga stør på ca 9 kg. Stør på flue desværre fejlkroget. Hurtig billede og ud igen.

fiskeri, poppelsøen, stør girlfishing.dk

Poppelsøen regnbueørred fiskeri, girlfishing.dk

Der udover fangede min far også en regnbueørred og desværre var der ingen fisk til os andre denne dag..

Comments are closed.