Hedensted Put and take 15.02.2024: Optagelse af podcasten FISK på radio4

Torsdag stod turen på besøg ved Hedensted put and take hvor jeg havde en aftale med Theodor Langston fra podcasten FISK på radio4 at lave et podcast afsnit omkring lystfiskeri og tilgængelighed.

Vi havde aftalt at mødes ved søen kl 10:00 men ankom allerede 9.30 og skrev derfor til Theodor som også var ankommet til søen og igang med at gøre fiskestang klar.
Efter at have hilst på ham og ham der passer søen, gik turen ned til vandet. Jeg havde udvalgt en plads ved søen som jeg tidligere har fisket på og hvor bilen kan køres med ned.

Podcast fisk radio4 girlfishing.dk

Jeg begyndte at pakke grejet ud som jeg havde rigget til hjemmefra.
Min ul stang til gummidyr og microblink og stangen med westin cam på til powerbait.
Theodor kom over og vi snakkede lidt om optagelse og jeg fik udstyr på og vi gik så ellers igang med optagelse af et podcast afsnit. Vi begyndte selvfølgelig fiskeriet imens vi snakkede. Der bliver sat fisk ud ligesom vi starter fiskeriet hvilket er super fedt.


Theodor låner noget af mit endegrej og fisker derud af. Ligeså gør jeg. Men der sker ikke ret meget.
Den første halve time fisker vi og snakker men fiskene vil ikke så meget.

Fisk radio4 girlfishing.dk hedensted put and take

Optage pause


Efter 30 minutter holder vi optage pause og fisker videre, her begynder der at ske lidt. Theodor får først kontakt men gennemløberen hopper ud af munden på fisken og flyver mod ham. Ingen kom til skade. 😉
Herefter har vi begge flere følgere og kontakt. Theodor får et bid og mister desværre meget hurtigt fisken da min knude ikke holdt på det gennemløber rig som jeg har lavet.. Beklager min knudefejl….

Efter lidt tid går vi igang med optagelser igen. Der når vi at at snakke kort inden jeg får fisk på krogen, Theodor når lige at hente nettet men efter ca 20 sekunder mister jeg fisken helt inde ved kanten.

Øv men på den igen imens samtalen går.

Jeg har flere følgere og nap og en igen som jeg mister.
Det ret svært at koncentrere sig om samtalen når fiskene napper og man kan se dem følge efter. Jeg glæder mig selv meget til at høre programmet.
Vi fisker videre mens snakken går og ca 2 minutter inden optagelsen skal afsluttes får jeg igen fisk på krogen og denne gang lykkes det at få den på land.

Girlfishing.dk podcast fisk
Girlfishing.dk podcast radio4 fisk hedensted put and take


En fin regnbueørred som Theodor får med hjem.
Kort tid efter afslutter vi turen, og jeg glæder mig meget til at høre podcasten som bliver sendt den 24/2 2024. Jeg håber i alle vil lytte med og høre lidt om fiskeri og tilgængelighed 😊

Knæk og bræk derude 😊

Grejet:

Westin escape cam setup:
Berkley brown edition 9 fod 20-50 gram
Daiwa freams lt str 4000

Ul sæt
Abu garcia Carabus delicate 6,2 fod 0,8-4 g https://www.effektlageret.dk/shop/2841-ul-spinnesaet/22985-girlfishingdk-ul-saet/
Hjul:
Abu garcia Carabus ag sx se girlfishing sæt ovenover for link.

Endegrej:


Powerbait
Gummidyr
Små blink
Odin gennemløber

Beklædning:


Smartwool merino 250 undertøj

Sokker: happyhot heated merino premium 2,0

Varmevest: happyhot Alaska varmevest

Gummistøvler: gateway 1 woodwalker 7” 4mm

Mellemlag: geoff Anderson hoody 3

Jakke: Geoff anderson dozer 6

Hue: geoff Anderson wizwool njal beanie

Comments are closed.