Kærshovedgård Put and Take 15.04.2021

Eftersom vejret igen var skønt, besluttede min kæreste og jeg sig for at tage en tur til Kærshovedgård Put and take for, at jeg kunne fiske et par timer.

Ved ankomst besluttede jeg mig for, at fiske i to timer og for at prøve den lille sø. Jeg har ikke fisket i den lille sø før så det skulle prøves. Efter at have fundet ud af at Kærshovedgård kun ligger ca. 30 minutter fra mit hjem, har jeg besluttet jeg må lære søerne bedre at kende. Derudover syntes jeg at især den store sø er flot. Jeg kan godt lide søer som er naturlige og med forskellige udformninger så alt ikke er helt det samme. I dag fiskede jeg med min Shimano Catana stang igen. Det en lille fiks stang som jeg er ret glad for og igen med Shimano Catana 1000 hjul.

Der var desværre ikke så meget liv at se på overfladen af den lille sø og vandet er ikke det klareste så det var svært at spotte fiskene. Jeg fiskede primært med forskellige OGP Bulldog, Fidusen og spinnere i forskellig str. og farve. Desværre var der ingen respons fra fiskene uanset hvad jeg testede fra grejæsken.

Skift af sø

Efter en times tid besluttede jeg at jeg gerne ville tage den sidste times tid i den store sø. Så vi skiftede plads. Min “nye” bil er så smart at der kan ligge en stang rigget til i den uden problemer.

Vi fik flyttet plads og jeg startede fiskeriet i den store sø. Fiskene var svære i dag og svære at få kontakt til. Jeg fik igen her desværre ikke nogen respons på mit grej til trods for en en masse skift at endegrej, tempo og dybder.

Så desværre ingen fisk til mig denne dag men nogle skønne timer. Mon ikke jeg tager revanche inden længe?

Faciliteter:

Dame og herre wc

  • 2 store søer

  • Bord og bænkesæt rundt om søerne

  • Læ hytte

  • Betalingsskur(kontanter/mobilepay)

  • Skraldespande

For at se billeder af faciliteter besøg:

https://girlfishing.dk/fiskeri-og-gode-venner-kaershovedgaard-put-and-take-06-03-2021/

Comments are closed.