Kærshovedgård Put & Take 21.09.2023: Fisketur med CHC fishing

Igår torsdag blev der ændret lidt i planerne herhjemme og det betød der blev plads til en fisketur. Jeg skyndte mig at skrive til en veninde og CHC fishing(Chris) som jeg forrige uge havde skrevet med omkring en fælles fisketur.
Kærshovedgård havde jo forrige weekend afholdt konkurrence hvor der blev sat nogle store fisk ud som vi havde hørt der ikke var fanget så mange af så det skulle da have en chance.

Vi fik aftalt en eftermiddagstur/tidlig aften og mødtes ved søen lidt i 16. Herefter gik snakken mens vi riggede grejet til og med udsigt over søen forsøgte at spotte fisk i vandet.
Søejeren John kom også lige forbi og fik en hyggelig snak mens vi riggede til.

Vi fik selvfølgelig købt fiskekort og gik til søen, vi kunne se der blev fanget et par enkelte fisk rundt om søen.
Jeg startede ud med fidusen i hvid og rød og Chris med noget jeg tror det var grønt blink. Der gik ikke længe før jeg fik sat blinket i bunden men med hjælp fik det fri igen. Vi byttede sæt for at prøve hinandens. Vejret var skiftende med regn og ingen regn så mine Polarid solbriller var ikke til meget hjælp med dråber på glasset. Det lød på Chris som om der hurtigt var følgere men de vidst ikke ville mere end det. Og efter lidt byttede vi sæt igen. Godt nok er hans sæt også lækkert men er mest vild med mit eget 😂

Ny plads

Vi bevægede os rundt om søen mens vi fiskede for at dække så meget vand af så muligt og for at se om vi kunne spotte fiskene. Vi kom om til kanalen og her kom John igen. Han skulle lige se om vi havde fanget noget. Mens der blev snakket fik Chris fisk på krogen og kunne lande en fin regnbueørred. Jeg stadig uden held. Der blev skiftet en del endegrej og pladser. Til sidste endte vi i et hjørne hvor vi fiskede et godt stykke tid. Her gik der vidst ikke så længe inden Chris havde fisk nr 2 på krogen og stadig ikke andet end bundbid til mig 😂 det kunne han da heller ikke lade være med at drille lidt med 😂 selvom det nu ikke var en konkurrence som han så fint selv kunne sige 😂

ENDELIG

Jeg står lidt i mine egne tanker mens jeg fisker og pludselig hopper en stor flok småfisk langs kanten lige foran mig. Jeg kan mærke jeg har noget på krogen og tror først det en lille skalle eller aborre men så bliver der trukket Line af hjulet og jeg kan godt mærke at det en regnbueørred der har taget gummidyret. Efter en længere fight i forhold til str på de måske 1,5-1,7 kg. En hidsig fisk der bestemt ikke syntes den skulle i nettet. Kunne Chris nette fisken for mig. En smuk regnbueørred med flotte finner.

Girlfishing fisker ved kærshovedgård put & take

Herefter fiskede vi videre men uden mere held og vi afsluttede fiskeriet da mine timer løb ud og mørket begyndte at komme.

Tak for en hyggelig tur!

Girlfishing.dk og CHC fishing ved kærshovedgård put & take med regnbueørreder

Knæk og bræk derude🎣

Grejet:


Girlfishing fiskesæt med westin w10 line

https://www.effektlageret.dk/shop/2841-ul-spinnesaet/22985-girlfishingdk-ul-saet/

https://www.effektlageret.dk/shop/2712-fletline/22115-westin-w10-13-braid-orchid-purple/

Endegrej:

Fidusen. https://www.effektlageret.dk/shop/3257-mikroblink/20125-fidusen/

Baitlab. https://www.effektlageret.dk/shop/3379-put–take/23311-baitlab-wormio-gummidyr/

https://www.effektlageret.dk/shop/3379-put–take/23310-baitlab-lively-larva-gummidyr/

Troutbite leaf. https://www.effektlageret.dk/shop/3257-mikroblink/22021-troutbite-leaf/

Zombie gummidyr

Beklædning:


Thermal3 jakke som mellemlag. https://www.effektlageret.dk/shop/19-fleecejakker/15298-geoff-anderson-thermal3-jakke/

Geoff Anderson dozer 6 jakke. https://www.effektlageret.dk/shop/142-fiskejakker/15449-geoff-anderson-dozer-6/

Geoff Anderson urus 6 bukser. https://www.effektlageret.dk/shop/143-fiskebukser/15448-geoff-anderson-urus-6/

Taske

Westin w3 legbag https://www.effektlageret.dk/shop/2974-tasker-med-aesker/22120-westin-w3-leg-bag/

Comments are closed.