Resenbro Put and Take -en del af Søhøjlandets fiskepark 07.09.2023

Torsdag aften gik turen til Resenbro put and take som ikke ligger så langt fra hvor jeg bor. Jeg havde skrevet til et par stykker fra effektteamet for at høre om de var klar på en fisketur. Trods for ondt i ryggen tog Janus fishing chancen for et par timers fiskeri.

Vi mødtes ved søen lidt over 18, riggede grejet til og købte fiskekort. Jeg fik lige hilst på en mand og et barn der havde fisket et par timer, desværre uden held. Janus mødte også en ved søen han kendte og de havde vidst heller ikke fanget noget på det tidspunkt.

Vi gik til søen Janus fiskede med munki ormen(som snart kommer til salg ved effektlageret) i lyseblå. Jeg med baitlab lively larva i blå og hvid med smag anis. Det var ikke fordi der var mange fisk, at se i vandet udover graskarperne.

Ikke engang 15 min skulle der gå før Janus havde fisk på krogen og kort tid derefter kunne jeg også lande en flot regnbueørred.

Herefter blev fiskeriet for mig lidt svært, en del hug men kunne ikke få sat krogen. Fiskene nappede meget forsigtigt men flere gange i streg og jeg kunne ikke få timet mine modhug godt nok.


Vi bommede vidst begge en del fisk. Janus formåede dog alligevel at lande yderligere 3 fisk så slut stillingen blev 4-1 til ham men super hyggeligt var det og skønt vejr.

Knæk og bræk derude 🎣🎣🎣

Grejet:

Fiskesæt girlfishing sæt : https://www.effektlageret.dk/shop/2841-ul-spinnesaet/22985-girlfishingdk-ul-saet/

Taske westin w3 leg bag: https://www.effektlageret.dk/shop/2974-tasker-med-aesker/22120-westin-w3-leg-bag/

Endegrej: baitlab lively larva: https://www.effektlageret.dk/shop/3379-put–take/23310-baitlab-lively-larva-gummidyr/

Comments are closed.