Put erstatter kysttur… -Pindsmølle Put and take

Torsdag i sidste uge var det helt fantastisk vejr, rigtig forårsvejr hvilket selvfølgelig bragte mig i fiskehumør. Jeg var ved at skrive eksamensopgave, men måtte overgive mig til fiskehumøret. Så først ringede jeg til min far og sagde ”Hej far, det er fiskevejr skal vi ikke lige et par timer på kysten?”. Desværre havde han en del arbejde der skulle nås så han kunne ikke.

Nå så ringede jeg til min kæreste Kristian og spurgte ham om han ikke ville med en tur på kysten. Og hvad svarer han? Jeg er ved Pindsmølle put and take med to kammerater… Nå tænkte jeg så, jeg havde enlig mest lyst til en tur på kysten for jeg higer stadig efter min første havørred..

Nå men eftersom ingen andre kunne tage med mig på kysten og fiskehumøret var i top, måtte jeg overgive mig og pakke put and take grejet. Det tog ikke længe og kl 15:00 mødes jeg med drengene der allerede havde fisket i to timer uden held. Jeg ville selv fiske i to timer så det passede med at drengene også havde to timer igen da jeg kom. Jeg fik hurtigt overbevist drengene der stod i skyggen om at vi skulle ud i solen og fiske for der ville vand temperaturen måske være lidt højere og fiskene lidt mere aktive. Jeg kan ikke engang huske hvilken slags endegrej jeg startede med eller hvad jeg præcist fik testet, jeg tror jeg fik prøvet det meste af grejet i kassen. Fiskene ville hverken bide på den hvide stripper eller mepps spinnere så jeg skiftede nok grej hver 10. minut.fiskeri, regnbueørred, put and take, girlfishing.dk, pindsmølle put and take

Jeg tror efterhånden at jeg har lært af mine 0 ture det nytter ikke altid, at tro på lykkespinneren man er også nød til at prøve noget nyt engang i mellem. Jeg fandt et lille mørkt blink frem for at prøve med det. Der var ikke så meget liv i overfladen så vi tænkte at fiskene nok stod dybt. Der gik ikke længe efter vi alle begyndte at fiske dybt til at en af drengene fik en fin lille fisk på krogen 980gram.

Jeg kastede ud. Ventede 10 sekunder for at blinke kunne synke også trak jeg ellers stille ind og lavede spinne stop. Der gik måske 2 kast før den første regnbueørred huggede voldsomt, ingen forsigtighed her. Selvom fisken kun vejede 800 gram var der alligevel godt gang i den og det overraskede mig at den sprang ud af vandet flere gange.fiskeri, pindsmølle put and take girlfishing.dk

 

Så gik fiskeriet i stå et stykke tid og eftersom jeg ikke havde mere tilbage jeg kunne afprøve i kassen så besluttede jeg mig for at fiske videre med det lille blink der havde givet en fisk og det gav pote igen denne gang en fisk på 930 gram som også sprang ud af vandet.

fiskeri pindsmølle put and take, girlfishing.dk regnbueørredHerefter døde fiskeriet næsten helt, jeg kunne ikke lokke fiskene og drengene fik heller ikke mere på land. 15 minutter før tid pakker jeg min stang sammen for det er ved at blive ret så koldt.

Pludselig ringer min kærestes mor og han beder mig tage stangen, jeg ruller 2 gange ind på hjulet og en god fisk hugger, desværre vender den i overfladen og den forsvinder ud i søen og fiskeriet dør helt. En hyggelig dag.

Status: drengene 3 mand 1 fisk på 4 timer og Pigen(mig) 2 fisk på 2 timer.

Comments are closed.