Skellerup Put and take 24.04.2022

Turen gik til Skellerup put and take som det er lidt tid siden jeg sidst har besøgt. Det var et glædeligt gensyn med de smukke omgivelser. Der var godt fyldt ved søen eftersom drengene fra Troutbite var i gang med at holde kursus omkring gummifiskeri. Så de havde den ene sø og den anden var også rimelig fyldt, jeg tror mange af dem var tyskere 😊. Jeg fik hilst på flere af drengene, en af mine kollegaer fra Effektlageret og Ronnie der har overtaget søerne, hvorefter jeg fik købt 2 timers fiskekort.

Girlfishing.dk fiskeri i skellerup put and take

Jeg gik helt ned på den side af søen som er længst fra betalingsskuret. Her var umiddelbart det eneste ledige bord og bænkesæt. Der var rimelig godt med vind og jeg kom til at stå direkte i modvind og kunne ikke kaste så langt med mit Ul sæt.

Jeg fisker med min nye Abu Garcia Carabus Delicate 0,8-4 gram og mit Daiwa ninja lt 1000 med 0.06 fletline på og 1,5 meter trabucco fluorocarbon. Jeg startede fiskeriet med Probaits big mag i orange og grøn på en af deres tungstenskroge.

Ikke andet end 3 kast skulle der til før en regnbueørred havde taget krogen. Gummidyrret faldt af(godt slidt efter sidste weekend) men heldigvis blev krogen siddende i munden på fisken.

Efter lidt tid kunne jeg lande en fin fisk på 2,68 kg

Der fiskes fra halvøen i skellerup put and take

Skift af plads

Nå nyt gummidyr på og i gang med fiskeriet igen. Jeg så ikke ret mange fange fisk og efter flere korte kast på grund af modvind, besluttede jeg at forsøge på halvøen i midten af søen. For at se om jeg ikke kunne få vinden bag mig og længere kast.

Har fik jeg prøvet både big mag i bubblegum, grøn/orange og turbo uden held. Ingen respons.

Rundt langs søen var meget stille og fiskene var svære at få lokket til noget som helst. Så efter et stykke tid skiftede jeg plads igen for at affiske et andet område.

Her fik jeg også prøvet de forskellige big mag igen og mini Cobra i orange og hvid samt Fishnote drop i farven MJ dog uden held.

girlfishing.dk der fiskeri i skellerup put and take

Alt i alt nogle skønne timer i smukke naturlige omgivelser ved Skellerup Put and Take med meget svært fiskeri.

Faciliteter:

  • Bord og bænkesæt
  • Wc
  • Renseplads(med vand)
  • Skraldespande
  • Overdækket hytte(man kan leje)
  • Lille betalingsbås (mobilepay og kontant)

Grejet:

Stang: Stang: https://www.effektlageret.dk/shop/2547-ul-staenger/17381-abu-garcia-carabus-delicate/

Hjul: https://www.effektlageret.dk/shop/170-fastspolehjul/14716-daiwa-ninja-lt/

Forfang: https://www.effektlageret.dk/shop/2713-fluorocarbon/16362-trabucco-t-force-xps-ultra-fluorocarbon-50m/

Endegrej:

Probaits big mag grøn/orange, turbo og bubblegum
https://www.effektlageret.dk/shop/154-softbait/21088-probaits-big-mag-3cm/

Probaits cobra i Orange/hvid
https://www.effektlageret.dk/shop/154-softbait/21086-probaits-mini-cobra-65cm/

Fishnote drop MJ

https://www.effektlageret.dk/shop/3257-mikroblink/19965-fishnote-drop-28gram/

Comments are closed.