Pinds Mølle Put and Take 01.05.2022

Vejret var jo skønt og der var derfor god anledning til en fisketur i skønne omgivelser ved Pinds Mølle Put and take.

Jeg havde fået lov til at prøve nogle af de nye Troutbite v2, hvilket er yderst interessant. Dem kan jeg dog ikke sige så meget om. Det må i vente med at høre om til de kommer ud 😉

Jeg fik fisket med en del forskellige farver og afprøvede forskellige jig teknikker.

Jeg har ikke fisket så meget med den type gummidyr hvor jeg skal “arbejde” for at få mere bevægelse i gummidyrene samt med min nye stang, skal jeg også lige lære hvordan jeg sætter krogen osv.
Forstå mig ret, der er altid nyt, at lære og jeg syntes fiskeriet er utrolig spændende især når man kan se fiskene følge efter og nappe. Nogle gange distrahere det dog så jeg ikke får givet tilslag.

Mange fisk i søerne

Der er massere af fisk i Pinds Mølle Put and take og jeg kunne se mange svømme rundt og derfor blev der også spotfisket en del i mine to timer. Jeg havde en masse følgere og flere hug, som jeg desværre ikke fik sat krogen ved. Da det endelige lykkes, at sætte krogen med et at de nye gummidyr, kom jeg til at løsne bremsen på hjulet i stedet for, at stramme den lidt og væk var fisken. Hold op hvor kan man dumme sig nogle gange. De nye v2 skal der nok blive fanget mange fisk på når de udkommer.


Da der var Ca. 20 minutters tid tilbage tror jeg skiftede jeg over til nogle af de gummidyr som jeg ved jeg har styr på teknikken ved og efter få minutter fik jeg en flot regnbueørred på 1,8 kg.

Herefter kunne jeg ikke rigtig lokke dem til andet og tiden rendte ud. Men skønne timer i smukke omgivelser og massere af fisk i søerne.

Jeg ved jeg har et par ting jeg skal have optimeret til næste fisketur inkl. nye kroge uden tungsten og med mindre tungsten. Gummidyrene blev nemlig fisket rimelig dybt og det var ikke dernede fiskene gik i dag.

Grejet:

Stang: https://www.effektlageret.dk/shop/2547-ul-staenger/17381-abu-garcia-carabus-delicate/

Hjul: https://www.effektlageret.dk/shop/170-fastspolehjul/14716-daiwa-ninja-lt/

Endegrej: Troutbite v2 https://troutbite.dk/

Endegrej: https://www.effektlageret.dk/shop/154-softbait/21088-probaits-big-mag-3cm/

Jakke: https://www.effektlageret.dk/shop/142-fiskejakker/15449-geoff-anderson-dozer-6/

Faciliteter:

  • to store søer
  • Renseplads
  • Lille grej butik
  • Fiskekort automat
  • Wc(under butikken)
  • Fælleshus mellem søerne
  • Bord og bænkesæt

Her kan i læse om en af årets andre ture til Pinds Mølle Put and Take: https://girlfishing.dk/den-der-slap-vaek-pinds-moelle-put-and-take-22-03-2022/

Comments are closed.