Aalsbogaard Put and Take 11.07.2021

Vores dejlige campingvogn står på Fyn og det giver jo anledning til nogle oplevelser, med udkørsel derfra. Aalsbogaard Put and Take ligge ikke s langt derfra. Jeg har heldigvis pakket lidt grej der ligger fast i campingvognen så man ikke skal slæbe det frem og tilbage. Dog mest grej til makreller, fladfisk, torsk, hornfisk og havørred. Egentlig ikke så meget til put and take fiskeriet hvilket jo er dumt, for det er jo det jeg fisker mest..

Nå men det skulle nok gå alligevel, jeg fik pakket de mindste blink fra grejæsken og afsted det gik. Jeg valgte at “hygge” fiske i 2 timer mens min kæreste fik taget nogle billeder med mini drone(efter aftale med Martin).

Der var massere af fisk, at se i søen men det var en varm dag og det kunne man også godt fornemme på fiskene.

På trods af var meget varmt var fiskene ikke helt uinteresserede, jeg havde flere følgere. Der blev ikke fanget ret meget rundt om søen og jeg skiftede mellem mine få blink flere gange for at se om det kunne vække interessen. Det resulterede i et enkelt bid som jeg desværre smed igen på et 12 grams blink i kobber. Ellers havde jeg det nu egentlig meget hyggeligt med at kunne se en masse følgere i det forholdsvis klare vand.

Fisketuren resulterede i et reelt hug(mistede fisken), en masse følgere og en rød skulder, da jeg stod i solen i samme side, lidt for længe. 😀

Selvom man ikke altid fanger noget er det nu meget hyggeligt at være afsted alligevel, især når man kan se der er fisk og solen skinner.

Faciliteter:

  • 2 ørredsøer (en familie fiskesø og en alm ørred fiskesø)
  • Specimen fiskesø med stør og karper
  • Grejbutik
  • Camping(telt og campingvogne)
  • Toilet
  • Rensebord med vand
  • Bord og bænkesæt samt skraldespande rundt om søerne
  • Handicapfiskeplatform(glemte desværre at få taget billede af men må komme næste gang, jeg kommer forbi)

Comments are closed.