Den der slap væk: Pinds Mølle Put and Take 22.03.2022


Det var efterhånden ved at være længe siden jeg sidst har besøgt pinds mølle put and take så tænkte jeg hellere måtte afsted igen.
Vejret var jo skønt så der var ingen undskyldning der 😊
Grejet blev pakket og afsted det gik.

Det sædvanelige setup blev brugt. Min Berkley e-motion og Daiwa ninja lt 1000.
Jeg fik købt et 2 timers fiskekort og ned til søen det gik.
Jeg startede ud med et par nye Fishnote drop som jeg i den forgangne uge har købt hos effektlageret.
Der var ikke meget liv at se i søerne så teorien var at fiskene gik dybt. Der var flere lystfiskere ved søerne og det virkede heller ikke som om de havde så meget held med sig. Et par herre fangede dog 2 på prop og powerbait på modsatte side af mig.


Jeg prøvede lidt forskelligt både bulldog mini og den lidt større for at komme ned til bunden. Men uden held og ej heller mærkede jeg noget. Søerne er jo store ved pinds så jeg besluttede mig for at montere mit glasflåd for at få lidt mere tyngde på og nogle længere kast. Det fungere super fin og jeg kunne affiske mere af søerne.

Fisk i søen

Efter et stykke tid kom traktoren med flere fisk til søerne og det var lidt som om det satte lidt gang i fiskeriet. Jeg havde stadig ikke knækket koden men kunne se der blev fanget lidt flere fisk rundt om søerne.


Jeg prøvede at montere flexibait Bobby worm i orange efter glasflåddet og der skulle ikke gå længe før en fin regnbueørred tog den, fisken tog nogle fine udløb og efter en fin fight nettede jeg fisken.. Eller det troede jeg. Krogen hang fast i toppen af nettet lige som jeg løftede og fisken sprællede og vupti så var den ikke længere i nettet og stod 2 sek. foran mig i vandet inden den svømmede ud i friheden igen…

Hold op der blev bandet lidt der.. Fisken var utrolig smuk og nok omkring 1 kg måske lidt over. Nå men det kan jo ske. Nogle gange så dummer man sig og forhåbentlig så lærer man af det. (der kommer en video af det på Facebook(https://www.facebook.com/girlfishing.dk) siden en af dagene )

Så jeg fiskede videre i håbet om endnu en ørred de sidste minutter ville tage det orange gummidyr. Desværre lykkes det ikke mere. Jeg fik i sidste kast sat krogen i bunden og mistede gummidyrret 😂. Det kan jo ske.

Da jeg ringede til min far(lystfisker gennem mange år) da jeg kom hjem, var hans råd altid halen i nettet først. Han har oplevet mange miste alt fra laks og havørreder ved at nette med hovedet først.
Så dagens tip må være: halen i nettet først 😂

Men nogle skønne timer ved Pinds Mølle Put and Take i godt vejr og smukke omgivelser

Faciliteter:

  • 2 store søer
  • Renseplads
  • Lille grejbutik
  • Fiskekort automat
  • Wc(under grejbutikken)
  • Fælleshus mellem søerne
  • Bord og bænkesæt rundt om søerne

I kan læse om en tidligere fisketur til Pinds Mølle Put and Take her: https://girlfishing.dk/fredag-den-12-september-gik-turen-til-pinds-moelle-put-and-take/ Det var også nogle skønne timer ved Pinds Mølle Put and Take.

Grejet:

Grejet kan som altid købes hos https://www.effektlageret.dk/

Comments are closed.