Lundum Put and Take 13.03.2022: En lille guidet tur

I dag gik turen til Lundum put and take hvor jeg havde aftalt med en kollega at jeg forhåbentlig kunne hjælpe ham med put and take fiskeriet og måske være så heldig at få fisk med hjem. En form for lille guidet tur. 


Vi havde aftalt at mødes Ca. 30 minutter før fiskeri start for lige at gennemgå lidt grej til putten. Jakob har selv købt et Ul sæt og endegrej på arbejdet med hjælp fra nogle af de andre fiskekyndige kollegaer. Hans setup var Savage Gear Parabellum CCS UL 6,1″ 3-8 g og et Shimano Exage 1000FC(sælges ikke længere). 
Jeg fiskede med mit standard Ul set up med Berkley e-motion stangen og Daiwa ninja lt 1000 hjulet dog i dag uden glasflåd. Lundum er en super fin put and take dog er søerne ikke så bredde så det ikke vigtigt at kunne kaste langt her. Jakob havde fået nogle gummidyr med fra troutbite med tungstens kroge. Dem tænkte jeg, at jeg ville starte med at prøve at fiske med. Jakob blev sat i gang med fidusen jeg tror i sort og orange. Og med forslaget om at kaste ud, vente lidt og spinne langsomt ind. 


Jeg satte en orange og babyblå troutbite på min Ul stang og gik efter næsten samme fremgangsmetode. Kaste ud, synke og langsomt ind. Jeg tror kun jeg fik lavet 4 kast så mærkede jeg et hug. Dog var fisken væk og ligeså var halvdelen af gummidyrret. Jeg fik nok givet tilslag liiidt for hurtigt…

På med et nyt gummidyr og forsøge igen. 

Skift af sø

Der gik nok knap 20 minutter så foreslog jeg, om vi ikke skulle skifte sø, da der var færre lystfiskere ved den. Jakob var klar og vi flyttede over i den anden sø. Jeg forsøgte her med gummidyrret, men syntes ikke helt jeg kunne få det til at spille og skiftede til Fishnote drop 2,8 g MJ. Jakob fik OGP bulldog i sort og orange på og prøvede at sætte en Skull gear flexibait triple tail på i hvid glimmer. Den mistede også lidt af halen på de forsigtige hug. Der blev fanget lidt fisk rundt omkring men ikke så mange.


Jeg skiftede igen til ny farve Fishnote drop Special “jeg elsker dig” edition som jeg før har fanget fisk på. og der gik ikke længe før en lille men rimelig hidsig regnbueørred tog den.

Da Jakob ikke fik mere respons på bulldog fik han også en Fishnote drop, i farven mj på. Og der gik ikke længe så sad der en rigtig fin fisk på krogen. Vægten sagde 2,1 kg lidt stolt tør jeg godt sige han var. Efter lidt billeder og vejning, fiskede vi videre. 

Krogen knækkede dog i nettet så der måtte nyt endegrej på. Vi sluttede turen af med at prøve lidt flere forskellige små blink og spinner men desværre ikke mere held andet end små nap. 

Det var nogle super hyggelige timer, som vi helt klart må gøre igen. Jeg er glad for at Jakob fik fisk. Det skønt at se glæden i andres øjne når det lykkes. 

Grejet:

Jakob stang: https://www.effektlageret.dk/shop/2547-ul-staenger/14014-savage-gear-parabellum-ccs-ul/
Hjul: sælges ikke længere
Lisa: Stang: https://www.effektlageret.dk/shop/2547-ul-staenger/17407-berkley-e-motion-56-fod-2-10gram/

Hjul: https://www.effektlageret.dk/shop/170-fastspolehjul/14716-daiwa-ninja-lt/

Endegrej:

Fishnote drop:https://www.effektlageret.dk/shop/3257-mikroblink/19965-fishnote-drop-28gram/

https://www.effektlageret.dk/shop/3257-mikroblink/20129-fishnote-drop—special-edition/
Ogp Bulldog 4 gram: gram: https://www.effektlageret.dk/shop/3257-mikroblink/20133-ogp-bulldog/

Skull gear flexibait triple tail: https://www.effektlageret.dk/shop/2709-shadsjigs/20132-skull-gear-flexibait-triple-tail/

Faciliteter:

  • Toilet
  • Renseplads
  • Borde og bænke sæt rundt langs søerne
  • Betalingsskur med mobilepay/kontant
  • Vægt ved betalingsskur
  • Børnesø(max 11år)
  • Familie sø
  • To voksensøer

Comments are closed.