Første besøg: Hedensted Put &Take 29.08.2023

Tirsdag gik turen til Hedensted put and take for at fiske et par timer. Jeg har flere gange fået anbefalet søerne og aldrig været der før. Det var vidst på tide og hold op et stort sted.

Ved ankomst blev der lige kigget lidt rundt ved søerne, derefter sprittet fiskegrej samt købt fiskekort. Jeg blev anbefalet af søejer, at gå til de bagerste søer. Der var lige blevet klippet grøde, så vandet var lidt uklart. Jeg faldt hurtigt i snak med en flink lystfisker der kom hen og hilste på og kunne give lidt tips til hvor fiskene stod. Han havde desværre ikke fanget noget denne dag.

Jeg startede ud med Baitlab livley larva i farven motoroil med smagen hvidløg monteret som et L på tungstenskrog. Jeg kunne spotte nogle få fisk rundt omkring og forsøgte at spotfiske. Der går ret mange små skaller og aborre i søen og de var vilde med larva, dog ikke store nok til at kunne tage krogen rigtigt.


Efter et stykke tid uden respons fra regnbueørrederne besluttede jeg mig for, at skifte til wormio i pumpkin/ orange med banan smag. Jeg kaster ud og jigger lidt. Jeg forsøger egentlig at spotte den hele vejen, men pludselig forsvinder den midt i et spinne stop. Jeg tror egentlig bare den er gået længere mod dybden men nej en fin regnbue har slugt den. Efter en fin fight hjalp den flinke lystfisker ved søen med at lande den. Tak for det 🤩

Smuk fisk
Herefter knoklede jeg videre i håbet om endnu en fisk men det lykkes desværre ikke. På trods af flere forskellige farver og smag.

Jeg havde fokus på de nye gummidyr fra baitlab på denne tur så der blev ikke fisket med andet.

Skønne timer 🤩

Knæk og bræk derude 🤩

Grejet:

Der fiskes med girlfishing sættet som kan købes her: https://www.effektlageret.dk/shop/2841-ul-spinnesaet/22985-girlfishingdk-ul-saet/

Endegrej:

Baitlab lively larva: https://www.effektlageret.dk/shop/3379-put–take/23310-baitlab-lively-larva-gummidyr/

Baitlab wormio: https://www.effektlageret.dk/shop/3379-put–take/23311-baitlab-wormio-gummidyr/

Taske: westin w3 legbag: https://www.effektlageret.dk/shop/2974-tasker-med-aesker/22120-westin-w3-leg-bag/

Comments are closed.