Skellerup put and take 02.03.2021

Eftersom det endnu en dag var super godt vejr, var mit forslag straks, at vi skulle da på fisketur, da min kæreste spurgte, hvad vi skulle lave i det gode vejr.

Fiskegrejet var heldigvis pakket og en af grejæskerne skulle kun lige have en hurtig opgradering med de fire nye påskelæg, jeg havde fået hjem om formiddagen. To stk. OGP Bulldog og to Fidusen, som jeg jo hellere måtte have med for at teste. Dagens sø valg stod på Skellerup Put and Take, da den ligger forholdsvis tæt på os. Vi har tidligere en gang besøgt søen og tænkte det var et fint bud endnu engang. Skellerup Put ant Take består af 2 gode størrelse søer med massere af borde og bænke omkring og en børnesø. Skellerup er en anden sø som tilknytter sig til Resenbro Put and Take.

Da vi ankom til søen var der ikke ret mange andre fiskere. Hvilket ikke gør mig noget, det er altid dejligt med god plads og massere af ro, at nyde naturen i. Jeg fik købt fiskekort(2 timer) og gik i gang med rigge grejet til. Jeg kørte samme stang som i går Shimano Catana CX 210ML med en kastevægt på 7-21gram. Jeg syntes dog det er en utrolig fleksibel stang, man kan godt kaste med mindre vægt dog kaster man selvfølgelig kortere. Laveste vægt jeg har kastet med er Fidusen 2,8 gram og der kaster man nok halv så langt som en bulldog 7 gram. Hjulet jeg havde valgt at fiske med er et Hong ou spinnehjul HO300A i sort og pink som jeg for fire års tid siden fik sponsoreret af

https://www.billigtfiskegrej.dk/

Jeg må indrømme at jeg er super glad for det hjul og det for tiden faktisk er mit foretrukne. Det duer bare også til flere forskellige former for fiskeri og har en god størrelse og vægt. Jeg kunne dog godt til put and take fiskeriet have tænkt mig en mindre model, af samme slags, da det lettere grej gør fiskeriet og følingen endnu bedre. Jeg er lidt usikker på om hjulet stadig kan fås men er sikker på at Billigtfiskegrej nok skal have noget andet lignende.

Her kan man ane grejet

Nå tilbage til fisketuren. Jeg fik grejet gjort klar og startede med en UV OGP Bulldog i 7 gram. Samme som jeg mistede fisk på dagen inden… Der var ikke så meget liv på overfladen af vandet så teorien var at fiskene står dybt. Så jeg kaster ud, venter ca. 5 sekunder og kører langsomt ind så jeg stadig kan mærke blinket bevæge sig.

De første par gange får jeg et blad og en pind med ind så jeg formoder jeg er lidt for tæt på bunden. Jeg fortsætter fiskeriet og forsøger at tilpasse dybten og farten. Der går max 15 minutter så få hugger en fisk på krogen. Fisken er oppe og vende 2 gange i overfladen også da den vil tage endnu et udløb er den væk… Igen.

Jeg må indrømme jeg bliver lidt fustreret og går i tænkebox mens jeg fisker videre over om det er en fejl jeg har lavet eller hvad der lige gik galt.. Jeg tjekker selvfølgelig om min krog er helt spids(hvilket den er) og om bremsen på mit hjul evt står for løst eller stramt og kommer egentlig frem til at den står ok. Den skal jo helst ikke stå så løst at jeg ikke har bare lidt kontrol og fisken får løs line. Ej heller så stram at krogen bare rykkes ud af fisken.. Eller måske er jeg bare uheldig. Men der er jo ikke andet for end at fiske videre.

Jeg fisker lidt videre med samme blink for derefter at skifte til et af de nye OGP Bulldog påskeæg i samme str som før.

Jeg fisker den ene side af søen langsomt af, men der sker ikke rigtig noget. Jeg ser nogle få plask nede af langsiden og fisker derned af. Der gik nok en halv times tid også huggede en fisk igen. Jeg kunne godt mærke fisken ikke var ret stor men alligevel formåede den inden jeg havde sagt til min kæreste, at jeg havde bid, at være forsvundet igen.. Efter et par minutter mere med bulldogen skifter jeg til et af fidusens påskeæg på 2,8 gram som på billederne nedenfor

Jeg får også fisket med et par andre blink men desværre bliver det ikke til mere leg denne gang. Fiskene vil desværre ikke som jeg vil. Dog var det stadig et par skønne timer i det gode vejr.

Faciliteter:
-En shelter
– Renseplads med vand
-2 søer og en børne sø
-Borde/bænkesæt samt skraldespande rundt og søerne
-Grill
-Overdækket bygning med siddepladser
– Der skulle være wc men der har jeg ikke lige set da jeg ikke havde behov for det på turen.

Børne søen

Drone billederne er selvfølgelid taget med tilladelse af søejer.

Comments are closed.